Juriloper van de week: Erik Scheers (Everaert Advocaten)

Delen:

Erik ScheersJuriloper van de week is Erik Scheers, advocaat bij Everaert Advocaten. Hij is een van de deelnemers aan de Kleine Lettertjesloop 2012, het eerste Nederlands kampioenschap hardlopen voor juristen, die op 3 juni in Haarlem en Bloemendaal plaatsvindt.

Waarom doet u mee?

Om mijn onlangs gewonnen titel van ‘De snelste advocaat’ op de 5km van de Royal 10 te prolongeren.

Loopt u individueel of als onderdeel van een bedrijfsteam?

Individueel. Misschien krijg ik nog een paar kantoorgenoten zo ver om ook mee te doen, maar dat zal dan waarschijnlijk ook individueel zijn.

Zijn hardlopers betere juristen?

Ik ken genoeg goede juristen die (helaas) nog niet hardlopen, alhoewel er volgens mij steeds meer zijn die tot groot succes beide ‘sporten’ weten te combineren. Hardlopen biedt de mogelijkheid om door (mentale) ontspanning door (fysieke) inspanning het denkproces nieuwe impulsen te geven.

Wat wordt uw eindtijd?

Onder de 18 minuten (hopelijk).

Wist u dat onder meer het beruchte ‘Kopje van Bloemendaal’ opgenomen is in het parcours en past u de training hier op aan?

Helaas woon ik in een zeer heuvelarm gebied (Amsterdam). Misschien dat ik een paar duurloopjes verplaats naar het duingebied.

Wat heeft u zelf met Kleine Lettertjes?

Als ze gebruikt worden om iets te verdoezelen vind ik het een zwaktebod. Ze zijn vaak noodzakelijk, maar dan moeten ze wel helder en met transparante bedoelingen worden geformuleerd.

Wilt u ook Juriloper van de week worden? Meld u eerst aan op www.kleinelettertjesloop.nl en mail ons dan uw wens naar info@kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven