Juriloper: mr. Chaggai Kon (Be Right)

Delen:

Chaggai KonChaggai Kon, eigenaar van juridisch advies en bemiddelingsbureau Be Right, is een van de deelnemers aan de Kleine Lettertjesloop 2012, het eerste Nederlands kampioenschap hardlopen voor juristen, die op 3 juni in Haarlem en Bloemendaal plaatsvindt.

Waarom doet u mee?

Het ideale van hardlopen is dat je het kan beoefenen waar en wanneer je wilt. Sportschoenen in je tas en gaan! Hardlopende juristen kom ik niet zo vaak tegen dus dit is een uitgelezen kans.

Loopt u individueel of als onderdeel van een bedrijfsteam?

Ik start individueel en hoop te eindigen als onderdeel van een bedrijfsteam.

Zijn hardlopers betere juristen?

Sportende juristen zijn fysiek en mentaal sowieso in een betere conditie. Hardlopers hebben daarbij het voordeel dat ze weten hoe het is om tijdens langdurige inspanning niet op te geven.

Wat wordt uw eindtijd?

Ik ben niet in topconditie, maar onder de 45 minuten moet ik met een goede eindspurt kunnen halen.

Wist u dat onder meer het beruchte ‘Kopje van Bloemendaal’ opgenomen is in het parcours en past u de training hier op aan?

Het kopje van Bloemendaal is voor mij nieuw. Tijdens mijn training probeer ik sowieso afwisseling te brengen in tempo en ondergrond. In maart liep ik nog de halve marathon van Jeruzalem. Dat ligt op een berg. Die top van 43 meter wordt voor mij een peulenschil!

Wat heeft u zelf met Kleine Lettertjes?

Kleine lettertjes gebruik men om de wederpartij niet volledig te informeren over haar verplichtingen. Schandalig. Naar consumenten toe zou iedere overeenkomst daarom voorzien moeten zijn van een samenvatting van de belangrijkste rechten en plichten.

Wilt u ook Juriloper van de week worden? Meld u eerst aan op www.kleinelettertjesloop.nl en mail ons dan uw wens naar info@kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven