Juriloper: Siebold de Vries (Westhoff Advocaten)

Delen:

Siebold de VriesSiebold de Vries, advocaat arbeids-, ambtenaren- en sociale zekerheidsrecht bij Westhoff Advocaten, is een van de deelnemers aan de Kleine Lettertjesloop 2012, het eerste Nederlands kampioenschap hardlopen voor juristen, die op 3 juni in Haarlem en Bloemendaal plaatsvindt.

Waarom doet u mee?

Ik ben jurist, ik woon in de gemeente Bloemendaal en ik loop elke week in de Kennemerduinen. Het is ondenkbaar dat ik niet mee zou doen aan een Bloemendaalse juristenloop.

Loopt u individueel of als onderdeel van een bedrijfsteam?

Individueel. Mijn kantoorgenoten zijn op veel terreinen zeer actief, maar hiervoor lopen ze nog niet warm. Maar hopelijk denken ze, als ze horen van mijn prestaties dit jaar: Dat kan ik ook!
Om ze niet direct te ontmoedigen, zal ik dit jaar niet al te hard lopen.

Zijn hardlopers betere juristen?

Lange afstandslopers geven niet snel op, houden het einddoel goed in de gaten en weten dat tijdelijke inzinkingen met extra inzet overwonnen kunnen worden. Dat zijn eigenschappen die je ook als advocaat goed kunt gebruiken.

Wat wordt uw eindtijd?

Bescheidenheit ist eine Zier, (doch weiter kommt man ohne ihr). Ik hoop op een tijd tussen de 55 en 60 minuten.

Wist u dat onder meer het beruchte ‘Kopje van Bloemendaal’ opgenomen is in het parcours en past u de training hier op aan?

Nog maar eens een toepasselijk spreekwoord: When the going gets tough, the tough get going. Ik verwacht daarom op het Kopje wel wat lopers achter me te laten. Extra trainen hoeft niet, ik ben er klaar voor.

Wat heeft u zelf met Kleine Lettertjes?

Ik lees ze vaak, ik schrijf ze nooit.

Wilt u ook Juriloper van de week worden? Meld u eerst aan op www.kleinelettertjesloop.nl en mail ons dan uw wens naar info@kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven