Juriloper: Suzanne MacDonald (TLT solicitors, Londen)

Delen:

Suzanne MacDonaldSuzanne MacDonald, consultant bij TLT solicitors in Londen, is een van de deelnemers aan de Kleine Lettertjesloop 2012, het eerste Nederlands kampioenschap hardlopen voor juristen, die op 3 juni in Haarlem en Bloemendaal plaatsvindt.

Loopt u individueel of als onderdeel van een bedrijfsteam?

Als individuele loper. Ik woon sinds begin dit jaar in Nederland maar werk nog voor mijn kantoor in Londen als consultant. Het zou leuk zijn om volgend jaar in een bedrijfsteam van een Nederlands kantoor mee te kunnen doen.

We weten het, meedoen is belangrijker dan winnen, maar toch, wat gaat uw eindtijd worden?

Het parcours rond Haarlem kan zwaar zijn, heb ik gemerkt tijdens de halve Marathon. Het is daarom moeilijk te zeggen. De 20 van Alphen heb ik in 1 uur 23 gelopen, dus ik hoop binnen de 42 minuten te blijven.

Wist u dat onder meer het beruchte ‘Kopje van Bloemendaal’ opgenomen is in het parcours en past u de training hier op aan?

Ik pas daar mijn training niet echt op aan, want aan heuvels ben ik gewend. Ik trainde o.a. op Hampstead Heath en Primrose Hill. Voor mij is de wind veel lastiger, want het kan behoorlijk waaien in Haarlem.

Heeft u zelf iets met Kleine Lettertjes?

Als partner van het Financial Services team was ik onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van de Algemene Voorwaarden van banken. Bij het uitwerken ervan is het van belang een optimum te vinden tussen de belangen van je client, de financiële instelling, en het fair behandelen van haar klanten. Dat is een van de uitdagingen, die ik zeer interessant vind.

Wilt u ook juriloper van de week worden? Meld u eerst aan op www.kleinelettertjesloop.nl en mail ons dan uw wens naar info@kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven