Karen Verkerk voorzitter van TELFA

Delen:

Karen Verkerk

Karen Verkerk is per 11 februari 2020 begonnen als voorzitter van het bestuur bij TELFA . TELFA is een netwerk van onafhankelijke Europese advocatenkantoren, actief in 26 landen, met meer dan 1.000 advocaten. Daarnaast is Karen partner bij Dirkzwager legal & tax. Zij is als notaris en partner gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

“Lid zijn van TELFA is altijd van grote waarde geweest voor ons kantoor in het algemeen en voor mijn praktijk in het bijzonder, omdat het ons in staat stelt onze cliënten te garanderen dat al hun internationale belangen zullen worden behartigd met alle expertise en kwaliteit die ze ‘thuis’ zouden hebben. Het was een genoegen om in de afgelopen jaren al bestuurslid van TELFA te zijn. Het accepteren van de functie van voorzitter is zowel een grote eer als een grote uitdaging. Mijn doel is om zoveel mogelijk juristen binnen ons netwerk te verbinden en om onze kennis te delen en uit te breiden ten behoeve van onze cliënten.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven