Kneppelhout & Korthals en Padberg Spanjaart gaan samen

Delen:

Per 1 maart 2010 gaan de advocatenkantoren Padberg Spanjaart en Kneppelhout & Korthals samen. Met deze fusie ontstaat een full service advocatenkantoor met een van de grootste secties in Nederland op het gebied van commercial litigation, douane en accijnzen, vervoer-, handels-, aansprakelijkheids- en verzekeringrecht.

De fusie tussen Padberg Spanjaart en Kneppelhout & Korthals lag voor de hand. Beide kantoren kenmerken zich door de Rotterdamse mentaliteit en juridische dienstverlening op het hoogste niveau tegen scherpe tarieven. Beide kantoren beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk.

Wibe Reddingius, managing partner van Kneppelhout & Korthals: “De fusie met Padberg Spanjaart past naadloos in onze strategie en de culturen van beide kantoren matchen. We zagen van meet af aan vooral voordelen en kansen. Door het samengaan wordt onze sectie Handel, Industrie en Logistiek in omvang, reputatie en expertise meteen een van de marktleiders in Nederland. De integratie van de douane adviespraktijk van Padberg Spanjaart resulteert bovendien in een unieke combinatie die onze cliënten ongekende voordelen zal bieden.”

Marc Padberg, mede oprichter van Padberg Spanjaart: “Hier geldt 1+1=3. Daar gaan onze gezamenlijke cliënten van profiteren. Wij brengen onze jarenlange ervaring en reputatie mee, terwijl Kneppelhout & Korthals ons een stevige en full service kantoororganisatie biedt en juist ook de focus heeft op die specialisaties waar Padberg Spanjaart zich op richt. Samen kunnen wij onze ambitie waarmaken door vanuit Rotterdam het vanzelfsprekende eerste aanspreekpunt te zijn voor de (inter)nationale haven- en handelsmarkt.”

Krachtenbundeling

Door de krachtenbundeling krijgt Kneppelhout & Korthals naast de secties Arbeidsrecht, IE en ICT recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed & Bestuursrecht een haven en handel gerelateerde sectie met 15 advocaten. Tot de cliënten behoren onder meer verzekeringsmaatschappijen, banken, commodity traders, terminals, rederijen, vervoerders, expediteurs, op- en overslagbedrijven, handelsondernemingen en (industriële) producenten.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven