Liber amicorum ‘IE-Procesrecht. Constant in beweging’

Recent is het liber amicorum verschenen onder redactie van Charlotte Vrendenbarg, Tobias Cohen Jehoram, Evelyne Groot en Wim Maas voor prof. Constant van Nispen. De uitreiking vond plaats tijdens het BIE Symposium IE-procesrecht van vrijdag 17 juni.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens het BIE Symposium IE-procesrecht bij De Brauw Blackstone Westbroek bespraken Constant van Nispen, Zoe Butler, Charlotte Vrendenbarg, Robert van Peursem en Tobias Cohen Jehoram onder leiding van dagvoorzitter Toon Huydecoper uiteenlopende onderwerpen op het gebied van IE-procesrecht. Na afloop is de vriendenbundel IE-procesrecht. Constant in beweging overhandigd aan professor Constant van Nispen, die dit jaar afscheid neemt van de VU en het gerechtshof Den Haag. Het boek is uitgegeven door deLex. 

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top