LOFF Advocaten: van bier naar de balie

Hoofd juridische zaken Alex Prascevic en hoofd vastgoed Eefje Ruiter hebben bierbrouwer Koninklijke Grolsch verruild voor de advocatuur. Samen zijn zij de advocatenpraktijk LOFF Advocaten gestart in het centrum van Enschede.

Delen:

Prascevic was in zijn rol verantwoordelijk voor alle juridische en compliance aangelegenheden in Nederland en Frankrijk. Ruiter was bij de brouwer verantwoordelijk voor de vastgoedportfolio en strategie van deze organisatie. Hun nieuwe advocatenpraktijk, LOFF Advocaten, richt zich op (civiel) vastgoed, huur, franchise, retail en horeca. Ze omschrijven hun kantoor als jong en eigenzinnig, met de ambitie om binnen enkele jaren binnen hun specialisaties leading te worden in Oost-Nederland.

Met hun praktijkkennis opgedaan in de FMCG-industrie gecombineerd met de (proces)ervaring in onder meer huurrecht, horecarecht en franchiserecht menen Ruiter en Prascevic het verschil te kunnen maken. Alex Prascevic: “Wat ons onderscheidt van andere kantoren is onze ervaring in het bedrijfsleven op tactisch en strategisch niveau. Dit maakt dat wij veel meer te bieden hebben dan alleen onze juridische expertise. Wij weten als geen ander waar de behoefte ligt vanuit het oogpunt van de cliënt én ondernemer.”

“De kantoornaam is enerzijds geïnspireerd op het woord ‘lof’, volgens oudhollandse spelling geschreven met dubbel ‘ff’. Anderzijds staat LOFF Advocaten ook voor Legal OFFice Advocaten”, zo licht partner Eefje Ruiter de nieuwe kantoornaam toe. “LOFF Advocaten is het juridisch verlengstuk van je organisatie, wat betekent dat we ook kunnen bijspringen als de juridische afdeling van onze cliënt overloopt of (tijdelijk) als extern bedrijfsjurist kunnen fungeren voor ondernemingen die daar zelf niet over beschikken.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven