Manon Dezentjé naar Van Diepen Van der Kroef

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Manon Dezentjé

Manon Dezentjé is per 1 juni 2020 begonnen als advocaat bij Van Diepen Van der Kroef in Amsterdam. Daarvoor werkte Manon als Advocaat bij Clairfort. Zij is gespecialiseerd in Corporate/M&A.

“De keuze om over te stappen naar Van Diepen Van der Kroef was voor mij geen lastige. Het kantoor biedt immers de (voor mij) perfecte combinatie van kwaliteit en professionaliteit van een groot kantoor en charme en betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dit laatste vanwege de verschillende vestigingen. Ik zal de internationale Corporate/M&A praktijk van de vestiging Amsterdam verder versterken en kijk daar enorm naar uit, niet in de laatste plaats vanwege het feit dat ik weer dichter bij huis ga werken.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top