Martijn Koot nieuwe partner HEUSSEN

Delen:

Martijn KootPer 1 juli 2010 is Martijn Koot toegetreden als partner bij HEUSSEN in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in Corporate Structuring, Finance en M&A.

Mevrouw Koot is sinds de oprichting van HEUSSEN in 2005 aan kantoor verbonden en is evenals de oprichtende partners afkomstig van Van Doorne en daarvoor van Landwell (PwC Legal), waar zij haar carrière in 1999 begon.

HEUSSEN is een onafhankelijk advocaten-, en notarissenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Het kantoor heeft een sterk internationale focus, een multidisciplinaire aanpak en werkt nauw samen met HEUSSEN Rechtsanwaltsgesellschaft mbH, één van de grootste onafhankelijke Duitse kantoren met vestigingen in Berlijn, Frankfurt, München, Stuttgart, Brussel en New York en HEUSSEN Italia Studio Legale e Tributario met vestigingen in Rome en Milaan.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven