Nieuw advocatenkantoor: ZO. advocaten, Utrecht

De advocaten Johanneke Bos, Tessa van den Ende en Martijn van de Mortel starten vandaag een nieuw advocatenkantoor: ZO. advocaten. Het is hun ambitie dit kantoor in de komende jaren te laten uitgroeien tot een van de toonaangevende boetiekkantoren zorg en onderwijs in Nederland.

Delen:

foto: Depositphotos

Johanneke Bos, Tessa van den Ende en Martijn van de Mortel hebben Nysingh verlaten, en vandaag hun nieuwe boetiekkantoor gestart: ZO. advocaten. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en heeft specifieke expertise in de zorg, het onderwijs en op het gebied van arbeid. 

“Onze wens is het om in een compacte en snel wendbare organisatie onze persoonlijke samenwerking, het ondernemen en onze expertise ten volle te kunnen inzetten”, laat het kantoor weten. “Een kantoor waarin we als advocaten in de zorg en het onderwijs verder gaan. Maar ook een kantoor waarbinnen we onze langdurige relaties met cliënten buiten deze sectoren voortzetten. Een setting waarin we als vanouds met grote passie voor en toewijding aan onze cliënten en andere experts samenwerken. ZO. staat voor ambitie, creativiteit én een integrale oplossingsgerichte en strategisch doordachte aanpak.” Het is de ambitie van Johanneke Bos, Tessa van den Ende en Martijn van de Mortel dit kantoor in de komende jaren te laten uitgroeien tot een van de toonaangevende boetiekkantoren zorg en onderwijs in Nederland. “Ons motto is: samen werken, samen vieren. Wij zijn creatief, ambitieus en behoren tot de top van Nederland. We werken graag in een ongedwongen en collegiale omgeving samen met onze cliënten en andere specialisten. Wij hebben zichtbaar lol in ons werk en samen met onze cliënten. ZO. is recht uit het hart en nuchter.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven