Nieuwe kantoordirecteur en nieuw dagelijks bestuur voor Kennedy Van der Laan

Delen:

Cecile SchobbenCécile Schobben (42) is per 1 februari gestart als nieuwe kantoordirecteur en lid van het Dagelijks Bestuur van Kennedy Van der Laan. Casper Schouten (51), partner bij de sectie Onroerend Goed en Bouwrecht, is tevens per 1 januari jl. toegetreden tot het Dagelijks Bestuur.

Cécile Schobben bekleedde eerder bij Wolters Kluwer een aantal uiteenlopende functies op het gebied van business development, strategie en innovatie, en zij was werkzaam bij ABN AMRO Bank. Haar benoeming past in de strategie van Kennedy Van der Laan waarvan de pijlers worden gevormd door innovatie en intensievere samenwerking, zowel onderling, met cliënten, als met externe partijen. In 2009 werd deze strategie al zichtbaar door de opening van Portal 2C, een open vleugel van het kantoor dat onderdak biedt aan vernieuwende bedrijven en werknemers van Kennedy Van der Laan.

Al vanaf de oprichting heeft Kennedy Van der Laan maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Ook in deze lijn past Cécile: de laatste jaren heeft zij diverse maatschappelijke nevenfuncties bekleed, waaronder het lidmaatschap van de Raad van Toezicht van LSG-Rentray, een van de grootste organisaties op het gebied van jeugdzorg in Nederland.

Tevens is op 1 januari jl. Casper Schouten toegetreden tot het bestuur van Kennedy Van der Laan. Hij volgt Alfred Meijboom op. Casper is sinds 2001 partner bij de sectie Onroerend Goed en Bouwrecht binnen Kennedy Van der Laan. Tevens is hij rechterplaatsvervanger in Haarlem.

Casper Schouten en Cécile Schobben zullen samen met managing partner Joost Linnemann, die is herbenoemd, met ingang van 1 februari het Dagelijks Bestuur van Kennedy Van der Laan vormen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven