Nieuwe nichekantoor Hans Familierecht Erfrecht

Op 1 juni a.s. start het nieuwe kantoor Hans Familierecht Erfrecht in de binnenstad van Utrecht. Dit nieuwe nichekantoor zal zich voornamelijk richten op ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars. Tevens adviseren en procederen zij in opengevallen nalatenschappen. 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Monique Hanssen, Diny Louwen en Pauline Hentenaar-Polderman zijn afkomstig van Hanssen Spronk Familierecht en Erfrecht en Karlijn Hageraats- Bouwens stapt na 14 jaar over van de praktijkgroep Familierecht van Van Benthem & Keulen.

Hentenaar-Poldermanis gespecialiseerd in het erfrecht en Hanssen, Louwen en Hageraats- Bouwens zijn gespecialiseerd in het familierecht. Louwen is deskundig in internationale zaken. Ze zijn alle vier lid van de vFAS (vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators) en tevens mediator. Joni van Elk sluit op 1 juni als advocaat-medewerker aan bij dit nieuwe kantoor. Zij is afkomstig van Roest Crollius De Jong Advocaten waar zij in 2016 is gestart als advocaat. Maria Becker start op 1 juni als juridisch medewerker.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top