OX & WOLF bekroond met stijging naar Band 2 in Chambers Global Legal Guide 2024

OX & WOLF is in de 2024 editie van de Chambers Global Legal Guide gestegen van Band 3 naar Band 2. Chambers and Partners quote: “OX & WOLF is well known for the excellent reputation of its legal partners, who are very capable of handling the most complex and sophisticated matters.”

Delen:

Naast de erkenning voor het kantoor, zijn er dit jaar maar liefst drie partners individueel gerankt in de General Business Law: Sabine Altena, Mayesi Hammoud & Willemieke Princée. Managing Partners Willemieke Princée en Sueena Francisco: “Sinds onze oprichting in 2015 hebben we niet alleen een solide positie verworven in de Dutch Caribbean, maar ook internationaal onze stempel weten te drukken. Wij zijn heel trots op dit resultaat en bedanken onze klanten voor hun lovende reviews en voortdurende vertrouwen in ons kantoor.”

OX & WOLF is opgericht in 2015 op Curaçao. Vanuit de kantoren op Curaçao en Bonaire worden juridische diensten verleend in alle rechtsgebieden van Caribisch Nederland (Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba) aan lokale en internationale cliënten. De partners hebben allemaal een lange staat van dienst bij vooraanstaande kantoren, zowel op Curaçao (VANEPS) als in Nederland (zoals De Brauw, Houthoff en Hogan Lovells).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven