Penningmeester Insolad wordt voorzitter

Delen:

Flip Schreurs, tot voor kort penningmeester van de specialisatievereniging voor insolventieadvocaten (Insolad), is benoemd tot voorzitter. Hij volgt Robert van Galen (NautaDutilh) op.

Flip Scheurs is sinds 1989 advocaat, sinds 1995 werkzaam bij Boels Zanders, waar hij nu twintig jaar partner is. Hij studeerde civiel recht in Utrecht en fiscaal recht in Leiden. Schreurs zit in de redactie van het Tijdschrift voor Insolventierecht. Aan de Radboud Universiteit Nijmegen werkt hij aan een proefschrift over governance bij bedrijven in moeilijkheden. Als curator was Schreurs betrokken bij de faillissementen van onder andere de Favini papierfabrieken, achtbaanproducent Vekoma, kledingmerk Dept en vastgoedontwikkelaar Lips.

Het bestuur van Insolad bestaat verder uit Henri Bentfort van Valkenburg (DVDW Advocaten), Michael Broeders (Freshfields Bruckhaus Deringer), Noor Zetteler (Wijn & Stael Advocaten), Frédéric Verhoeven (Houthoff Buruma) en Jeroen Reiziger (Trip Advocaten).

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven