Pieter van Uchelen naar Florent

Delen:

Pieter van Uchelen

Pieter van Uchelen (46) is per 1 oktober 2019 begonnen als partner / advocaat bij Florent in Amsterdam. Daarvoor werkte Pieter als partner / advocaat bij Simmons & Simmons. Hij is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht.

Pieter heeft ruim 20 jaar ervaring in de behandeling van M&A en private equity transacties, herstructureringen en governance vraagstukken. Hij treedt op voor nationale en internationale corporates, private equity en infrastructuur fondsen. Met de benoeming van Pieter zet Florent een belangrijke stap in de uitbreiding van de corporate praktijk. Ons corporate partnerteam groeit hiermee naar drie partners, te weten Pieter van den Brink, Matthijs Brons en Pieter van Uchelen. Met een dergelijk sterk team vergroten we onze aanwezigheid in de markt en positioneren we ons nog duidelijker als één van de sterkste corporate boutiques in Nederland.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven