Prijs voor Margreet Nijhof en Rebecca Kuijpers-Zimmerman (Baker McKenzie)

Twee advocaten van Baker McKenzie Amsterdam, namelijk partner Margreet Nijhof (transfer pricing) en Legal Director Rebecca Kuijpers-Zimmerman (equity capital markets), zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Europese Women in Business Law Awards in Londen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Margreet Nijhof en Rebecca Kuijpers-Zimmerman
Voor Margreet Nijhof is het de derde keer dat zij de prijs voor beste Europese vrouwelijke transfer pricing adviseur in de wacht sleept, en spreekt hier trots over: “De wereld van transfer pricing is de laatste jaren complexer geworden waardoor de urgentie van het managen van bedrijfsrisico’s gerelateerd aan transfer pricing alleen maar zijn toegenomen. Deze award is dan ook een mooie erkenning voor het werk dat mijn transfer pricing team en ik doen voor onze internationale cliënten bij het adviseren met alle facetten van transfer pricing. Maar net zo goed voor de belangrijke rol die vrouwen spelen binnen onze Amsterdamse Tax-groep.”
Rebecca Kuijpers-Zimmerman werd voor de eerste keer genomineerd en viel meteen in de prijzen als beste vrouwelijke advocaat in de equity capital markets categorie. “Ons Corporate M&A team heeft de laatste jaren flinke stappen gezet met de ontwikkeling van onze equity capital markets-praktijk. Het afgelopen jaar was dan ook erg succesvol voor het team, met een groot aantal mooie deals. Het winnen van deze award geeft aan dat mijn inzet en ons succes internationaal gezien en erkend wordt en dat voelt bijzonder goed”, vertelt Rebecca Kuijpers-Zimmerman over haar gewonnen award.
 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top