Raadsheer en hoogleraar Fatih Ibili start actie voor getroffenen aardbeving Turkije

Prof. Fatih Ibili, raadsheer Gerechtshof Den Haag en hoogleraar personen-, familie- en jeugdrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, is een actie begonnen om geld in te zamelen voor de getroffenen van de aardbeving in Turkije. De actie is gericht op juristen, want donateurs krijgen een door hem gesigneerd boek: de Nederlandse vertaling van het Turks Burgerlijk Wetboek.

Delen:

“Mijn geboortestad Gaziantep (1 mln + inwoners) in Turkije is hard getroffen door de aardbeving”, schrijft Ibili op zijn LinkedIn. “De beelden zijn hartverscheurend. Samen met Selma Hoedt, uitgever bij Boom Juridisch, willen we een bijdrage leveren aan de vele mooie initiatieven om de getroffenen te helpen. Het idee: voor €50,- (+ €4,- verzendkosten) koop je een door mij gesigneerd boek “Nederlandse vertaling van het Turks Burgerlijk Wetboek en aanverwante wet- en regelgeving”. Het boek krijg je per post toegezonden. De totale opbrengst gaat – ter keuze – naar Giro 555 of AFAD Turkije. De uitgever levert de boeken om niet ten behoeve van dit initiatief. Doe je mee? Stuur een berichtje naar info@turksrecht.eu.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven