Succesvolle deelname TK Challenge aan Singelloop Leiden

Afgelopen vrijdag heeft de TK Challenge deelgenomen aan de 47e editie van de Leidse Singelloop. Met 135 Challengers heeft de Foundation zich aangesloten bij meer dan 5000 andere deelnemers voor een sportief rondje over de Leidse singels.

Delen:

“Dankzij de inzet van alle challengers is het indrukwekkende bedrag van € 2.750 opgehaald voor Stichting TommyTomato”, vertelt het kantoor aan Mr. “Dit bedrag stelt de stichting in staat om 1200 warme lunches te verzorgen voor kinderen in de regio die deze gezonde maaltijd anders zouden moeten missen.” Maaike Koot, advocaat bij TK en bestuurslid van de TK Challenge: “Het is belangrijk om naast onze zakelijke activiteiten ons ook in te zetten voor de maatschappij. De Singelloop Leiden is dan een mooie manier om als team bij te dragen aan een gezonde en vitale wereld.”

Dit evenement is een van de vele activiteiten waarmee TK haar maatschappelijke betrokkenheid invult en hoopt hiermee een voorbeeld te zijn voor zowel bedrijven in de juridische sector als andere bedrijfstakken. “Alleen zakelijk succes is voor ons niet voldoende. Er zijn zoveel belangrijke zaken in het leven waar we een positieve impact op kunnen en moeten hebben”, voegt Jan Versteegh, voorzitter van de TK Challenge Foundation en Managing Partner van TK nog toe.

TK Challenge Foundation

Stichting TK Challenge is een initiatief vanuit TeekensKarstens advocaten notarissen in samenwerking met een groot aantal partners. De TK Challenge heeft in de afgelopen jaren ruim 455.250 euro bijeengebracht voor verschillende maatschappelijke projecten en organisaties in deze regio.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven