Samenwerking EAGER Lawyers & DOEN Legal

DOEN Legal en Eager Lawyers slaan zij de handen ineen en werken met ingang van 1 februari 2023 samen vanuit hun wigvormige pand in Zeist. Dit doen zij op basis van een vernieuwend fluïde samenwerkingsmodel waarbij flexibiliteit en innovatie voorop staan.

Delen:

“DOEN Legal en Eager Lawyers zijn advocatenkantoren die zich al jaren onderscheiden omdat zij van nature toegankelijk zijn, in kansen denken en zodoende altijd zoeken naar creatieve oplossingen voor juridische problemen”, vertelt EAGER Lawyers. “Boven alles geloven DOEN Legal en Eager Lawyers in de kracht van samenwerken”, en daarom slaan zij de handen ineen.

DOEN Legal en Eager Lawyers versterken elkaar ook. “DOEN Legal richt zich namelijk op ondernemers met merken en ideeën die met oog en aandacht voor hun omgeving de wereld beter willen maken. Eager Lawyers werkt voor ondernemers in beweging, waarbij logistieke vraagstukken, ondernemingsrecht en sportrecht de kern vormen. Door hun diensten voortaan vanuit hetzelfde bijzondere pand te verlenen, geven zij ook vorm aan hun samenwerking.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven