Stibbe wint Netherlands Law Firm of the Year award 2024

Tijdens de Chambers Europe Awards in Parijs op donderdag 25 april, is Stibbe verkozen tot Netherlands Law Firm of the Year.

Delen:

Hans Witteveen, managing partner Stibbe Amsterdam over het winnen van de Netherlands Law Firm of the Year award: “Deze prijs is een bevestiging voor onze voortdurende inzet om cliënten succesvol bij te staan in hun meest complexe zaken. Dat is een absolute teamprestatie, mogelijk gemaakt door een multidisciplinaire aanpak en nauwe samenwerking tussen al onze experts. Ik ben trots op onze mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en ik bedank onze cliënten voor hun vertrouwen in Stibbe.”

De jaarlijkse Chambers Europe Awards vieren de prestaties van advocatenkantoren in heel Europa. Ze worden uitgereikt aan kantoren die bijzondere resultaten hebben laten zien, indrukwekkende groei doormaken en excellente dienstverlening leveren aan cliënten. Omdat voor de uitreiking uitgebreid onderzoek wordt verricht door de onderzoeksteams van Chambers, zijn deze awards een waardevolle erkenning van de prestaties van een kantoor.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven