Van Benthem & Keulen is nieuwe juridische partner Team Worldstream

Van Benthem & Keulen is de nieuwe juridische partner van Team Worldstream. Het kantoor zal als partner Team Worldstream multidisciplinair juridisch ondersteunen.

Delen:

Van Benthem & Keulen is nieuwe juridische partner Team Worldstream

Van Benthem & Keulen is een juridisch full service kantoor met een hart voor sport, vertelt het kantoor. De kernwaarden verbinden, vernieuwen en toegankelijk sluiten perfect aan bij de gedachte achter Team Worldstream. “Sport speelt bij ons op kantoor een grotere rol dan je op het eerste gezicht zou verwachten. In sport zitten elementen waarin wij ons als kantoor herkennen. Het leveren van topprestaties, het continu jezelf verbeteren en het zowel individueel als in teams werken zijn kenmerken die ook bij onze mensen en ons kantoor centraal staan. Ook houden wij ons bezig met sportrecht en hebben wij een sectorteam sport waarin advocaten zitten die kennis en ervaring hebben met de sector sport. Daarnaast sporten onze medewerkers graag en hebben wij voor verschillende sporten eigen teams opgezet. Wij hopen een eigen schaatsploeg daar snel aan toe te kunnen voegen”, grapt Sander Marges, advocaat, partner en lid van het Dagelijks Bestuur van Van Benthem & Keulen.

Ook Team Worldstream geeft aan trots te zijn op de nieuwe partner. “Dat zo’n sterke organisatie zich bij ons aansluit, geeft vertrouwen. Wij vinden het gaaf om te zien hoe innovatief van Benthem & Keulen omgaat met ontwikkelingen in de markt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen podcast Licht op Legal waar tweewekelijks allerlei juridische vraagstukken op een praktische wijze worden besproken door experts. Dat sluit perfect aan op onze vernieuwende manier van werken”, aldus Koen Verweij.

Beide partijen focussen zich op het neerzetten van een nieuwe standaard binnen hun bedrijfstak. Volgens Marges zal dit elkaar versterken. “We zijn allebei bezig met het neerzetten van nieuwe standaarden. Onze neuzen staan dezelfde kant op. Samen gaan we voor verandering.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven