Vertrouwen om te ondernemen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Remco Feuth - Voxius

Remco Feuth: “Bij het ingaan van de coronamaatregelen had niemand een draaiboek klaar liggen hoe hier precies mee om te gaan. Nu, ruim een jaar later kunnen we in ieder geval vaststellen dat professionals, zoals juristen, goed hun werk hebben kunnen blijven doen. Met hulp van technische oplossingen (Legal Ops, cloud-tools en videoapps) heeft men bewezen dat men zijn of haar cliënten of interne klant kan blijven bedienen, en dat remote werken deels blijvend zal zijn. Veel bedrijfsjuridische afdelingen hebben strategische verbeteringen kunnen doorvoeren in hun dienstverlening. Dat merken we in een toenemende vraag naar ervaren juristen (vast en interim). Ook is er meer vraag naar en mobiliteit van general counsel-posities. Van groot MKB tot multinational, van start-up tot scale-up, overal zien we aanzienlijk meer vraag. De laatste twee adviseren we steeds eerder over het al dan niet optuigen van een legal department. Conclusie: er is weer vertrouwen om te innoveren en te bouwen, kortom om te ondernemen.”

Top 3 meest gevraagde specialismen
1 Commerciële contracten
2 Compliance
3 IT en privacy

Remco Feuth is consultant bij Voxius.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top