Willem Leppink versterkt Ploum Lodder Princen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Willem Leppink (1968) is per 1 juni jl. als Equity partner toegetreden tot de maatschap van Ploum Lodder Princen Advocaten en Notarissen in Rotterdam. Hij maakt de overstap van Simmons & Simmons. Willem bouwt de intellectuele eigendoms- en marketingpraktijk verder uit.

Willem procedeert en adviseert vooral op het gebied van het merken-, auteurs- en reclamerecht. Zo treedt hij bijvoorbeeld, in samenwerking met douane en andere overheidsinstanties, namens diverse merkhouders in heel Europa op tegen namaak. Ook heeft hij grote ervaring op het gebied van het coördineren van pan-Europese marketingprojecten. Daarnaast procedeert hij in Nederland in merkengeschillen en in zaken over misleidende en vergelijkende reclame.

Hij is bestuurslid van MARQUES, de Europese organisatie van merkhouders en oprichter en secretaris van de Vereniging voor Reclamerecht (VvRr). Als geschillenbeslechter in domeinnaamgeschillen is hij verbonden aan de World Intellectual Property Organization (WIPO) in Genève en het Tsjechisch Arbitragehof, de instantie die zich bezighoudt met geschillen over .eu-domeinnamen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top