AddFinance verder onder de vlag van DAS Incasso

Juridisch dienstverlener DAS en incassobureau AddFinance hebben besloten een intensieve samenwerking aan te gaan en hun  incassoactiviteiten samen te voegen. AddFinance zal in het kader van deze samenwerking op korte termijn naar buiten treden onder de naam DAS Incasso, kantoor ‘s Hertogenbosch.

DAS is een landelijk opererende juridische dienstverlener die ook incassodiensten aanbiedt en haar netwerk van incassovestigingen sinds 2007 steeds verder uitbreidt. Dankzij de aanwezigheid van AddFinance in de regio Noord Brabant is DAS nu ook in dit deel van Nederland vertegenwoordigd. AddFinance ziet in deze samenwerking de mogelijk om klanten ook in de rest van Nederland van dienst te zijn en haar dienstverlening verder uit te breiden. Bovendien kunnen de incassospecialisten van beide bedrijven direct van elkaars kennis en netwerken profiteren en klanten in heel Nederland van dienst zijn.

Mark Stolzenbach, general manager van AddFinance: "Onze klanten hebben positief gereageerd op het nieuws over de samenwerking met DAS. Het voordeel voor hen is dat zij voortaan kunnen profiteren van het landelijke incassokantorennetwerk van DAS. De samenwerking met DAS brengt op andere punten voor onze klanten geen veranderingen met zich mee. Het samenvoegen van onze activiteiten gebeurt met behoud van de korte lijnen en de snelheid die men van ons gewend is. Voorts behouden klanten hun vaste contactpersonen en blijft ook de directie van AddFinance aan ons kantoor verbonden."  

Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: "AddFinance is een uiterst professioneel incassokantoor met een ambitieus team. Wij zijn dan ook zeer verheugd over deze samenwerking. Niet alleen betekent het een verdere uitbreiding van onze incassoactiviteiten maar ook een volgende stap in het verder uitbouwen van ons decentrale kantorennetwerk. Ondernemers maar ook particulieren willen steeds vaker persoonlijk contact met hun juridische of incassospecialist. Het beleid van DAS is erop gericht om dichtbij onze klanten gevestigd te zijn om zo in die behoefte te kunnen voorzien."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven