Advocaten Familie- & Erfrecht opent derde kantoor

Om nog beter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit de provincie Utrecht en de Randstad opent Advocaten Familie- & Erfrecht officieel een nieuw kantoor.

Delen:

Vanuit de behoefte om mensen vanuit de eigen regio te bedienen hebben partners Bregje Boelens, Joost Diks en Edith Schnackers gekozen voor een volwaardig kantoor in de provincie Utrecht. Het kantoor, in het hart van de provincie in Doorn, zal een extra thuisbasis zijn voor de twaalf gespecialiseerde advocaten die overigens ook vanuit Eindhoven en Limburg actief zullen blijven voor cliënten uit het hele land. “We waren al jaren gevestigd in Utrecht met een spreeklocatie. Het is fijn om vanaf nu onze cliënten op ons volwaardige kantoor te kunnen ontvangen.” vertelt de Eindhovense advocaat en partner bij het kantoor Joost Diks. “We kijken ernaar uit om onze activiteiten in deze regio voort te zetten en aandacht te besteden aan verdere groei van onze organisatie.”

Na het kantoor in Eindhoven en het vorig jaar geopende kantoor in Limburg kunnen cliënten nu dus nog beter terecht bij Advocaten Familie- & Erfrecht, zo legt het kantoor uit. “Het is prettig om mensen vanuit hun eigen regio te kunnen bedienen. We doen dat natuurlijk met gespecialiseerde collega’s die bekend zijn met de mensen en de regio”, aldus Diks.

De expertise van de advocaten van het kantoor wordt onder meer ingezet om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op de vakkennis.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven