Allen & Overy en Powered by Meaning samen naar circulaire economie

Allen & Overy en Powered By Meaning, portfoliobedrijf gericht op impactvol ondernemen, gaan samenwerken om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Dit strategische partnership past bij de ambities van beide organisaties om concrete bijdragen te leveren aan de transitie naar een duurzame samenleving.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Allen & Overy biedt ‘pro bono’ haar kennis en ervaring aan om oplossingen te vinden voor de juridische obstakels die zich daarin voordoen. Deze werkzaamheden passen bij de wens van het kantoor om zich in te zetten voor projecten en instellingen die maatschappelijk het verschil maken. Powered By Meaning is spil in diverse, potentieel baanbrekende circulaire projecten. De eerste projecten waarop de partijen samen gaan werken, zijn gericht op verduurzaming van bouw en exploitatie van vastgoed.

Katinka Middelkoop, partner bij Allen & Overy: “Wij zijn heel blij met de samenwerking met Powered By Meaning. Ze zijn ondernemend, denken bedrijfsmatig, en zijn zeer gedreven om kennis en kunde te mobiliseren om onze economie te verduurzamen. Die transitie gaat gepaard met tal van juridische uitdagingen; onontgonnen terrein waarop wij graag het verschil willen maken. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen mooie concepten voor de circulaire economie beschikbaar gaan maken.”

Guido Braam, ‘Circular Hero 2021’ en oprichter Powered by Meaning: “Ik heb Allen & Overy leren kennen als een organisatie waar diepe kennis samen gaat met een enorm vermogen om tot oplossingen te komen die echt werken. Ze zitten niet vast in bestaande modellen en over-compliceren niet. Ze komen tot praktische, schijnbaar eenvoudige oplossingen die mogelijk maken wat betrokken partijen samen willen bereiken. In de circulaire economie lopen ze voorop, wat bijvoorbeeld blijkt uit hun oplossing voor ‘opstalloos financieren’ van zonne-energie op daken. Doelgericht, creatief en praktisch: hun waarden passen goed bij ons.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top