Andersen Global breidt uit in Bosnië en Herzegovina

Delen:

191120_Depositphotos_19581199_s-2019

Andersen Global gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met een fullservice advocatenkantoor in Bosnië en Herzegovina. SAJIĆ, gevestigd in Banja Luka, is de vierde firma in de regio die een samenwerkingsovereenkomst tekent met Andersen Global in de afgelopen maand.

Eigenaar en managing partner Aleksandar Sajic richtte de firma in 2003 op en heeft deze uitgebreid met vier partners en bijna twintig werknemers. SAJIĆ biedt een breed scala aan juridische diensten aan cliënten waaronder burgerlijk recht, familierecht, zakelijke onderhandelingen, intellectueel eigendom, wetenschap en technologie en belasting. Deze samenwerking breidt de dekking van Andersen Global uit naar bijna 65 landen over de hele wereld met juridische diensten in meer dan 55 landen.

“De samenwerking met Andersen Global verbetert ons serviceaanbod en breidt ons bereik buiten de grenzen uit,” zegt Aleksandar Sajic. “Het wereldwijde platform van de organisatie maakt het ons mogelijk onze capaciteiten uit te breiden en de voordelen van een wereldwijde organisatie met onze cliënten te delen.”

“De toevoeging van SAJIĆ biedt ons een geweldige oplossing in de regio die het ons bedrijf mogelijk maakt te concurreren met de top firma’s in de regio,” zegt Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Aleksandar en zijn team hebben al solide professionele relaties met onze andere juridische firma’s in de regio: Miro Senica and Attorneys in Slovenië, Kallay & Partners in Kroatië en JSP in Servië. We zullen hier kwalitatieve groepen aan blijven toevoegen die onze waarden omarmen en ons vermogen versterken om naadloze, ongeëvenaarde oplossingen voor cliënten wereldwijd te bieden.”

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven