Andersen Global vergroot het team in Oostenrijk

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met een van de grootste onafhankelijke fiscale groepen in Oostenrijk, de Weense belastingfirma G&W International Steuerberatungs- und Wirtschaftstreuhand GmbHwaarmee het aantal professionele deskundigen in het land op 140 wordt gebracht.

G&W International werd in 1994 opgericht en beschikt nu over 40 professionals die klanten adviseren op het gebied van belastingadvies, financiële administratie en payroll, herstructurering en bedrijfsadvies.

Lees meer

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top