Overstap van de week

Barbara Doull (Doull advocaten- en mediationkantoor) vaart eigen koers

Overstap van de week is Barbara Doull. Doull (47) heeft haar arbeidsrechtpraktijk voortgezet onder de naam Doull advocaten- en mediationkantoor. Voorheen was Doull partner bij E-LAW advocaten.

Een nieuw kantoor. Hoe zag uw eerste werkdag eruit?
Ik vrees niet anders dan een andere kantoordag. Ik begon met een goede koffie en zat vervolgens vrij veel aan de telefoon en achter de laptop. Uiteraard werd ik gebeld en gefeliciteerd door cliënten en relaties die onder andere mijn Linkedin-post en website hadden gezien.

Wat heeft u ertoe gezet een eigen kantoor te beginnen?
Na jarenlang fijn samengewerkt te hebben bij advocatenkantoren en in het bedrijfsleven, wilde ik nu graag mijn eigen koers varen. Het gevoel van vrijheid vind ik belangrijk.

Wat wilt u over vijf jaar bereikt hebben met het nieuwe kantoor?
Een gevestigde naam en uiteraard tevreden cliënten.

Waarmee onderscheidt uw kantoor zich van alle andere kantoren?
Het onderscheidende zit vooral in het bundelen van mijn ervaring als advocaat arbeidsrecht, als senior employment counsel (internationale) bedrijfsleven en MfN-registermediator die ik combineer met mijn mensenkennis, persoonlijke benadering en beschikbaarheid.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Druk hier – TravelEssence (Rectangle)