Bas Boris Visser nieuwe Managing Partner van Clifford Chance Amsterdam

Delen:

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance maakt vandaag bekend dat Bas Boris Visser (41) unaniem verkozen is tot de nieuwe Managing Partner van het kantoor in Amsterdam. Zijn termijn van vier jaar vangt per direct aan. Bas Boris volgt Jan ter Haar op die dezelfde rol gaat vervullen voor de Clifford Chance kantoren in Moskou en Kiev.

In combinatie met zijn nieuwe rol blijft Bas Boris actief als partner in de Amsterdamse Finance en Capital Markets praktijk, die een van de meest vooraanstaande is in de Nederlandse markt.

Bas Boris Visser: “Clifford Chance is een van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren ter wereld met een ongeëvenaard netwerk en clientèle. Ik zie het dan ook als een fantastische uitdaging om de komende vier jaar leiding te geven aan het kantoor Amsterdam terwijl ik tegelijkertijd mijn Finance & Capital Markets praktijk verder uitbouw.”

Bas Boris maakt sinds 2001 deel uit van de Amsterdamse Finance & Capital Markets praktijk, en is in 2003 tot partner benoemd. Hij is onderdeel van de financial institutions groep en adviseert onder andere toezichthouders en financiële instellingen over onderwerpen die met de kredietcrisis van doen hebben. Bas Boris is verder zeer actief op het gebied van herstructureringen, acquisition financieringen en secured lending.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven