Bas Vletter naar Greenberg Traurig, LLP

Delen:

Bas Vletter

Bas Vletter (59) is per 1 september 2019 begonnen als Shareholder bij Greenberg Traurig, LLP in Amsterdam. Tot die datum werkte hij als partner bij Loyens & Loeff. Hij is gespecialiseerd in M&A, ECM en private equity.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Bas en Herald naar Greenberg Traurig.”, zeggen Thomas van der Vliet en Cees van Oevelen, Co-Managing Shareholders van Greenberg Traurig Amsterdam. “Met hun trackrecord op het gebied van grensoverschrijdende transacties zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van ons kantoor.”

“Met deze overstap grijpen wij de kans om de groeiambities van Greenberg Traurig in Amsterdam te verwezenlijken”, vervolgen Bas Vletter en Herald Jongen. “De drive van Greenberg Traurig om altijd toegevoegde waarde aan cliënten te leveren sluit naadloos aan bij onze visie op de moderne commerciële advocatuur: een hands-on aanpak op partnerniveau met alle resources van één global firm met meer dan 2100 professionals.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven