Baukje Dreimüller wint General Counsel Award 2021-2022

Tijdens het GCN Jaardiner 2021 op 7 oktober heeft Baukje Dreimüller, General Counsel & Member van de Executive Committee van afvalverwerker en recyclebedrijf Renewi, de General Counsel Award 2021-2022 gewonnen.

Delen:

Baukje Dreimüller en de andere finalisten – Anne Hustinx, General Counsel & Chief Procurement Officer van de Royal Schiphol Group en Mischa Geerards, General Counsel & Company Secretary van Basic-Fit – vertelden bevlogen over hun rollen als moderne GC’s binnen hun bedrijven. Het was dan ook moeilijk kiezen. “Dreimüller raakte de aanwezigen vooral met haar persoonlijke visie en maatschappelijke betrokkenheid waar de energie van afspatte”, zegt de General Counsel Netherlands.

De General Counsel Award wordt om het jaar door andere General Counsel en een onafhankelijke jury toegekend aan een General Counsel die een bijzondere prestatie heeft neergezet en daarmee een voorbeeld is van de professionalisering van het beroep van General Counsel.

De jury bestond dit jaar uit:

  • Jan Adriaanse, Juryvoorzitter en onder meer Hoogleraar Turnaround Management aan de Rechtenfaculteit in Leiden
  • Yu Lian de Bakker, Jurylid, Senior Vice President Legal Affairs & General Counsel bij PVH Europe en winnaar van de General Counsel Award 2019-2020
  • Ingrid van Berkel, Jurylid, Executive Coach bij TPC Leadership

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven