Boels Zanders Advocaten benoemt drie partners

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
191220_Boels

Per 1 januari 2020 worden Janou Briaire, Nicole Niessen en Thom Beukers benoemd tot partner bij Boels Zanders Advocaten. Door de toetreding van Janou, Nicole en Thom en het terugtreden van Herm Lamers, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, breidt het aantal partners van Boels Zanders uit naar 23.

Briaire is sinds 2006 werkzaam bij Boels Zanders Advocaten. Briaire is seniorlid van het team Fusies en Overnames. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de internationale dienstverlening en teamleider van de Global Practice Group van ADVOC.

Niessen is gespecialiseerd in het onderwijsrecht en sinds 2007 verbonden aan Boels Zanders. Zij is teamleider van team Onderwijs en maakt tevens deel uit van team Bestuursrecht.

Beukers is sinds 2008 werkzaam bij Boels Zanders. Hij geeft leiding aan het team Proces en Aansprakelijkheid en is vestigingsleider voor kantoor Eindhoven. Thom is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en civiel procesrecht. Vanuit zijn expertise en ervaring is Beukers in 2017 tevens benaderd door het gerechtshof (‘s-Hertogenbosch), de rechtbank (Limburg) en de Orde van Advocaten om input te leveren voor het nieuwe procesrecht (KEI).

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top