Bosselaar & Strengers Advocaten versterkt focus

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
190920_Bosselaar_Foto hal

Om optimaal te kunnen leveren wat de cliënten van vandaag en morgen vragen en wat zij van een hedendaags advocatenkantoor mogen verwachten, heeft Bosselaar & Strengers haar focus verder verscherpt.

Al langer werd ingezet op meer gespecialiseerde juridische dienstverlening en is het ‘full service model’ ingeruild voor een steeds specifieker aanbod van rechtsgebieden in een beperkt aantal sectoren. Bosselaar & Strengers zet nu uitdrukkelijk de volgende stap naar concentratie en verdieping, zowel in rechtsgebieden als in sectoren als in service. ‘Dé legal partner in Corporate en Real Estate voor ondernemers en organisaties in de sectoren Gezondheidszorg, Vastgoed & Bouw en Agri & Food. Dat is wie Bosselaar & Strengers wil zijn’, aldus het kantoor.

De keuze voor versterking van de focus heeft er ook toe geleid dat Bosselaar & Strengers in goed overleg afscheid neemt van haar insolventiesectie. Een beslissing die goed samenvalt met de wens en keuze van de betrokken partner Janina Maduro om een volgende stap in haar carrière te zetten. Zij zal met haar sectie per 1 juli a.s. overstappen naar advocatenkantoor Holla.

Bosselaar & Strengers verhuist deze zomer binnen Utrecht naar een nieuw kantoor, dat nog meer is ingericht op duurzaamheid, digitalisering, inspiratie en samenwerking met cliënten en met elkaar.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top