BUREN looft weer de Scriptieprijs voor Insolventierecht uit

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Depositphotos

Jaarlijks looft BUREN in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht uit voor de beste scriptie op het gebied van het insolventierecht. De winnaar mag een studentstage lopen op de afdeling Herstructurering & Insolventie van BUREN, waar hij of zij veel kan leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren. Ook is er een geldprijs van 500 euro mee gemoeid en een officiële uitgave van het boek.

Studenten die studeren aan een Nederlandse Universiteit, die hun scriptie hebben geschreven op het gebied van insolventierecht en die na 1 juli 2018 is beoordeeld met een 8 of hoger komen in aanmerking voor deze prijs. De scriptie mag dit jaar ook in het Engels geschreven zijn. Tot op heden moest de scriptie in het Nederlands opgesteld zijn.

Het enige dat de studenten moeten doen is hun geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van de auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier sturen aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury). Het reglement en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website van BUREN.

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top