Buren van Velzen Guelen NV verhuisd

Op 29 september 2008 verhuist Buren van Velzen Guelen NV – het Haagse kantoor van advocaten, belastingadviseurs en notarissen – naar een nieuw kantoor op de Johan de Wittlaan in Den Haag.

Buren van Velzen Guelen NV werkt momenteel vanuit twee locaties in Den Haag voor een omvangrijk netwerk van nationale en internationale ondernemers en bedrijven en voor een brede groep van particulieren. In verband met de snelle groei van dit Haagse kantoor is gekozen voor het bijzondere kantoorgebouw van 4.000 m2 op de Johan de Wittlaan 15 gelegen tegenover het UN Joegoslavië tribunaal. Het biedt niet alleen voldoende ruimte om haar huidige professionals onder één dak te kunnen huisvesten, maar ook een plek voor nieuwe initiatieven en verdere groei van Buren van Velzen Guelen NV. Het kantoor is compleet gerenoveerd naar een ontwerp van Bart Vos, die onder meer verantwoordelijk was voor de inrichting van het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven