Burgemeester Pieter Verhoeve nieuwe voorzitter Taskforce ‘Onze hulpverleners veilig’

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve, wordt voorzitter van de Taskforce ‘Onze hulpverleners veilig’. Hiermee volgt hij Marja van Bijsterveldt op. Op de website van de Rijksoverheid lezen we wat Marja van Bijsterveldt, scheidend voorzitter, hierover zegt: “We hebben afgelopen jaar samen met alle betrokkenen een mooie basis gelegd voor de uitvoering van een helder actieplan! Ik ben blij dat Pieter Verhoeve met zijn betrokkenheid en enthousiasme het stokje overneemt, daar heb ik alle vertrouwen in.” Pieter Verhoeve: “Ik neem het stokje graag over van Marja van Bijsterveldt. Politie, brandweer en boa’s op straat krijgen veel te verduren. Ze zijn enorm belangrijk voor samenleving. Ik vind dat we voor, achter en naast deze mensen moeten staan. Wat mij, in de verhalen uit de praktijk, opvalt is de enorme veerkracht van de hulpverleners om zich te blijven inzetten voor die publieke taak en voor de veiligheid van burgers. Daar ben ik trots op. Die mensen verdienen een veilige werkomgeving. Buiten op straat, met steun van de burger en van de werkgever. Ook met hun rijke input maken we ons actieprogramma tot een succes.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top