Carrierèwisselingen bij AKD Prinsen Van Wijmen, Houthoff Buruma

Delen:

Na de versterking van de Haagse cassatiepraktijk van Bird & Bird en oprichting van Huyzer Doornik Advocaten eerder deze week nog enkele carrierèwisselingen. Zo is er een nieuwe vestigingsvoorzitter bij AKD te Rotterdam benoemd, een nieuw bestuur voor de Stichting JongeBalie en uitbreidingen van Houthoff Buruma en BrantjesVeerman Advocaten.

Het bestuur van AKD Prinsen Van Wijmen (AKD) heeft per 1 december 2009 mr. Teije van Dijk benoemd tot voorzitter van de vestiging Rotterdam. Hij volgt hiermee mr. Peter Vollebregt op. Teije van Dijk geeft leiding aan de sectie Commercieel Vastgoed te Rotterdam. Hij houdt zich bezig met projectontwikkeling, waaronder publiek-private samenwerking, bouwgeschillen en aanbestedingsrecht.

Tessa de Mönnink treedt per 1 januari 2010 toe als partner tot BrantjesVeerman Advocaten in Amsterdam. Zij houdt daar vanaf 1 december 2009 kantoor. De Mönnink stapt over van Allen & Overy naar BrantjesVeerman om als partner haar commerciële contractenpraktijk, waaronder distributie, franchise en agentuur, verder uit te bouwen.

Bernard Veldhoven en Jeanette Ozinga zijn per 1 november jl. verbonden aan Houthoff Buruma. Voorheen oefenden zij hun milieurechtpraktijk uit in Den Haag onder de naam Veldhoven Ozinga Advocaten.

Het bestuur van de Stichting Jonge Balie Nederland is de afgelopen maanden geheel vervangen door een nieuw bestuur. Voorzitter is Patrick de Looff (Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat), secretaris Sueena Francisco (Houthoff Buruma) en penningmeester Tom van Dijk (NautaDutilh). De portefeuille opleidingen is voor Manon van Meurs (OMVR Lunenberg advocaten) en de portefeuille congres voor Karen Beijerman (Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat). Voor de portefeuille PR is nog een vacature.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven