Carrierèwisselingen bij Baker & McKenzie, Dijkstra Voermans

Delen:

De laatste dagen komen er weer meer carrierèwisselingen binnen op de webredactie van Mr. Zo breidt Dijkstra Voermans Amsterdam verder uit met de komst van Job Wijbenga, Huub Pilgrim en Wendela Meijer. Baker & McKenzie breidt met de komst van Jasper Helder en zijn team haar wereldwijde douanepraktijk uit en Jilles Heringa versterkt de gezondheidsrechtpraktijk bij Wybenga Wildeboer van den Puttelaar advocaten.

Dijkstra Voermans Amsterdam breidt verder uit

Job WijbengaDijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat breidt haar sectie Arbeidsrecht uit met de komst van mr. Job Wijbenga. Job is sinds 2004 advocaat. Hij is een praktisch en resultaatgericht advocaat die zich bij Dijkstra Voermans gaat bezighouden met het Arbeidsrecht in de breedste zin van het woord.
‘Met de uitbreiding van ons team met Job kunnen wij de Amsterdamse markt nog beter bedienen’, aldus Joost Quant, partner in Amsterdam. ‘Onze strategische doelstellingen hebben er toe geleid dat we vorig jaar deze vierde vestiging hebben geopend en de komende tijd zullen we ons team verder uitbreiden.’

Naast Job zijn de afgelopen week nog twee nieuwe medewerkers gestart in Amsterdam; Huub Pilgrim versterkt vanaf vorige week de sectie Ondernemingsrecht en Wendela Meijer vanaf deze week de sectie Handelsrecht, beide als juridisch medewerker.

Baker & McKenzie breidt haar wereldwijde douanepraktijk uit

Baker & McKenzie breidt haar douanepraktijk uit met een team ervaren douane- en fiscaal juristen. Het team wordt geleid door partner Jasper Helder en bestaat daarnaast uit senior medewerker Brian Mulier, medewerker Chiara Klaui en junior medewerker Goran Danilović. Het team is afkomstig van de Haagse vestiging van advocatenkantoor Bird & Bird.

“Met de komst van Jasper en zijn team verbreden wij onze toonaangevende fiscale praktijk”, aldus Mike Jansen, Managing Partner van Baker & McKenzie Amsterdam. “Wij streven naar versterking van onze algehele marktpositie om onze cliënten zowel hier als in het buitenland van een complete, naadloze fiscale en juridische dienstverlening te voorzien.”

Jilles Heringa

Jilles HeringaJilles Heringa (34) versterkt vanaf 1 april de gezondheidsrechtpraktijk bij Wybenga Wildeboer van den Puttelaar advocaten in Rotterdam. Heringa heeft een brede juridische achtergrond, met een specialisatie in het Europees recht.
Eerder was hij advocaat bij Houthoff Buruma in Den Haag en in Brussel. Vervolgens deed hij ervaring op bij de overheid, als persvoorlichter van minister van Financiën Bos tijdens de financiële crisis en als leidinggevende bij het ministerie van Justitie.
Heringa is jurist en neerlandicus en volgde de postdoctorale opleiding Europees recht aan Collège d’Europe te Brugge.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven