Carrièrewisselingen bij Boekel De Nerée, Pot Jonker Seunke advocaten

Delen:

Deze week in carrièrewisselingen een aantal benoemingen, de start van een nieuw niche advocatenkantoor met de naam Van Beem de Jong Advocaten en de opening van een nieuw kantoor van VoskampLawyers in Singapore.

Op 1 augustus 2011 is Van Beem de Jong Advocaten geopend in Den Haag. Een kantoor met branchekennis dat zich met name richt op het intermediair. Van Beem de Jong Advocaten is opgericht door Femke de Jong – Struiksma en Robin van Beem. Zij beschikken samen over unieke complete kennis van de assurantiebranche. Femke is gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht. Robin is gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Beiden hebben jarenlang voor (en bij) toonaangevende verzekeraars, volmachtkantoren, serviceproviders en tussenpersonen gewerkt.

Per 15 augustus 2011 is Just Janse de Jong als partner toegetreden tot de maatschap van DingemansVanderKind. Daar zal hij zijn praktijk met hernieuwd enthousiasme voortzetten.

Met ingang van 1 september 2011 is Henrieke Slaar werkzaam op de Vastgoedsectie, team Bouwrecht, van Boekel De Nerée. Daarvoor was ze werkzaam op de sectie Overheid & Vastgoed van Van Doorne. Ze is gespecialiseerd in civiel bouwrecht.

Anke van de Laar is deze maand opnieuw in dienst getreden bij Pot Jonker Seunke advocaten in Haarlem. Van de Laar (40) is in 1998 als advocaat begonnen bij de sectie bestuursrecht van Pot Jonker Seunke. In 2006 stapte ze over naar de gemeente Leiden. Toen Van de Laar werd gevraagd om haar oude plek weer in te nemen hoefde ze niet lang na te denken.

Elise van Oirschot (33) is in dienst getreden bij Rabobank International Corporate Finance als Jurist Concernbeheer. Zij was werkzaam als consultant bij legal werving & selectiebureau Voxius en voorheen als kandidaat-notaris bij NautaDutilh.

Per 1 oktober 2011 treedt Gie van den Broek toe als advocaat bij Deterink Advocaten en Notarissen. Gie van den Broek werkte eerder vijf als bedrijfsjurist voor McGregor Fashion Group. Daarvoor was hij enkele jaren als jurist werkzaam in de food retail bij het Vakcentrum in Woerden en bij IMN Groep.

Marlies Ruijgrok is toegetreden als partner van LegalMatch. Mr Marlies Ruijgrok versterkt met haar uitgebreide expertise in de bemiddeling van ervaren juristen voor vaste functies en interim-opdrachten de dienstverlening van LegalMatch. Deze expertise heeft zij in de afgelopen jaren opgebouwd in de financiële dienstverlening, bedrijfsleven en overheid.

Frederike Linssen is per 1 september jl. in dienst getreden bij Smithuijsen Winters & De Vries Advocaten in Haarlem en Hoofddorp. Linssen studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden en was hiervoor werkzaam bij Dirkzwager Advocaten in Arnhem. Frederike Linssen (35) voert een algemene praktijk, met als bijzondere aandachtspunten Overheden en Ondernemen. Zij zal afwisselend kantoor houden in Hoofddorp en in Haarlem.

Op 29 september wordt het nieuwe kantoor van VoskampLawyers Singapore officieel geopend door Zijne Excellentie Johannes W.G. Jansing, Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden te Singapore. VoskampLawyers is een Nederlands advocatenkantoor en heeft vestigingen in Singapore, Amsterdam en Kuala Lumpur.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven