Carrièrewisselingen bij Boontje Advocaten, Kennedy Van der Laan, BarentsKrans

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Yvette Dissel is per 1 maart 2016 benoemd tot partner van Boontje Advocaten in Amsterdam. Zij is sinds 1 januari 2014 verbonden aan het arbeidsrechtkantoor. Yvette Dissel heeft onder andere ruime proces- en advieservaring op het gebied van (internationale) detachering, collectief en individueel ontslagrecht, overgang van onderneming en medezeggenschapsrecht.

Per 15 februari jl. is Jessica Dietz als arbeidsrecht advocaat gestart bij Kennedy Van der Laan. Op 1 maart start advocaat Jelle Blom binnen het team Commercial.
Jessica Dietz (1984) adviseert en procedeert over alle aspecten van het arbeidsrecht, met een focus op de juridische begeleiding van reorganisaties, individuele ontslagzaken en arbeidsongeschiktheid.
Jelle Blom (1984) wordt onderdeel van het team Commercial, dat wordt geleid door Martine de Koning. Jelle is gespecialiseerd in commerciële contracten en geschillen op het gebied van distributie, agentuur en franchise.

Jeffrey Koenecke (4 december 1973) is halverwege februari beëdigd bij de rechtbank Den Haag als toegevoegd notaris. Hij is hiermee de eerste toegevoegd notaris binnen BarentsKrans. Jeffrey is toegevoegd aan notaris Robert-Jan Zwaan.

Per 10 februari is Marlies Koppenol aangesteld als advocaat bij het in het mededingingsrecht gespecialiseerde kantoor Maverick Advocaten NV. Marlies adviseert en procedeert op het gebied van het (Europees) mededingingsrecht en sectorspecifieke regulering, zoals telecom, post en zorg. Marlies heeft ervaring met alle facetten van het mededingingsrecht, waaronder kartels en fusiemeldingen bij de NZa, ACM en Europese Commissie.

Dagmar de Waal (29) is per 1 februari 2016 in dienst getreden als advocaat bij Greenberg Traurig Amsterdam. Dagmar gaat zich bezighouden met alle aspecten van het vastgoed. Zij was hiervoor werkzaam bij Intertrust en Lexence advocaten & notarissen.

Per 1 februari 2016 is Pieter Holthuis verbonden aan Cleber N.V., een nichekantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht, financieringen, corporate litigation en insolventie, kantoorhoudend aan de Herengracht in Amsterdam. Pieter adviseert en procedeert op het gebied van M&A, private equity en herstructureringen. Pieter was voorheen werkzaam op de ondernemingsrechtsecties van Fort Advocaten en VMW Taxand.

Ingeborg Agema is sinds 1 februari in dienst getreden bij de Amsterdamse vestiging van Holland Van Gijzen, Advocaten en Notarissen LLP (HVG). Zij is gespecialiseerd in pensioenrecht en richt zich bij HVG op het adviseren van pensioenuitvoerders en werkgevers en compliance werkzaamheden. Zij was hiervoor werkzaam bij Willis Towers Watson en diens rechtsvoorgangers.

Per 1 februari 2016 is Jasmijn Muis als advocaat verbonden aan Van den Wildenberg & Van Halder advocaten in Nijmegen. Jasmijn is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Eerder was zij werkzaam bij De Boorder Schoots Familierechtadvocaten in Amsterdam.

Juliette Citteur is als partner toegetreden tot ZIPPRO MEIJER CITTEUR (voorheen

ZIPPRO & MEIJER Advocaten). Juliette is sinds 2001 advocaat en heeft eerder gewerkt bij De Brauw Blackstone Westbroek N.V. en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V. Zij is specialist op het gebied van commercial en corporate litigation met een focus op het gebied van het recht in de zorg.

Per 1 februari 2016 heeft Janneke Bolle haar carrière voortgezet bij Workx advocaten waar zij zich voornamelijk toegelegt op het adviseren aan en procederen voor nationale en internationale cliënten op het gebied van individueel en collectief ontslag, medezeggenschap, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden.

Per 1 februari 2016 is Anne-Marie Weersink als advocaat en partner verbonden aan Hekkelman Advocaten N.V te Nijmegen. Anne-Marie Weersink was eerder verbonden als partner aan JPR Advocaten te Doetinchem. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht ( o.a. herstructurering) en Insolventierecht. Daarnaast wordt zij ook regelmatig benoemd tot curator in faillissementen. Bij Hekkelman zal zij zich inzetten om de sectie Ondernemings- en Insolventierecht verder uit te bouwen.

Marijn Bodelier (33) is per 1 februari 2016 in dienst getreden als off counsel advocaat bij Greenberg Traurig Amsterdam. Marijn gaat zich bezighouden met bestuursrecht. Hij was hiervoor werkzaam bij Gaastra advocaten op Schiphol.

Dian Brouwer, advocaat bij CMS is per 1 februari 2016 benoemd tot bijzonder hoogleraar verdediging in strafzaken bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht (UM).  Deze leerstoel is ingesteld door de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). De benoemingstermijn is 5 jaar.

Per 1 februari 2016 versterkt Delissen Martens zich met de komst van Jan van Zuuren als Of Counsel. Hij is afkomstig van Van Traa Advocaten, waar hij de afgelopen 8 jaar werkzaam is geweest als advocaat in de (internationale) advies-, proces- en arbitragepraktijk.

Mr. Stan de Kanter (43) is benoemd tot partner bij Marree en Dijxhoorn Advocaten te Amersfoort. Stan werkt al sinds 2000 bij Marree en Dijxhoorn in het Vastgoedteam en is gespecialiseerd in het bouw-, bestuurs- en beslagrecht.

Het internationale advocaten- en notariskantoor Taylor Wessing heeft haar praktijkgroepen Corporate en IP/IT in Amsterdam en Eindhoven versterkt met de komst van vier nieuwe collega’s in februari. Arjan de Boode is per 1 februari 2016 partner binnen het Corporate team van Taylor Wessing in Amsterdam.
Daarnaast treedt per februari 2016 Léon Jans in dienst als Advocaat-Stagiair bij de praktijkgroep Corporate van Taylor Wessing in Amsterdam.
Maarten Rijks zal per februari 2016 het IP/IT team in Eindhoven komen versterken. Rijks maakt de overstap van Banning Advocaten naar Taylor Wessing.
Tot slot verwelkomt Taylor Wessing per februari 2016 Marthe Riewald als Advocaat-Stagiaire binnen de praktijkgroep IP/IT in Amsterdam.

Per 1 januari 2016 is Fleur Tuinzing-Westerhuis benoemd tot counsel bij Houthoff Buruma.  Fleur Tuinzing-Westerhuis is sinds 2008 werkzaam bij Houthoff Buruma op de sectie Intellectuele Eigendom & IT. Zij houdt zich bezig met procederen en advisering op het gebied van octrooirecht, en als een van de weinige advocaten in Nederland, op het gebied van kwekersrecht.

Margriet de Boer is per 1 januari Just Litigation begonnen, een kantoor gespecialiseerd in complexe civiele procedures, arbitrage en het burgerlijk procesrecht. Just Litigation richt zich op het oplossen van complexe commerciële geschillen op uiteenlopende materiële rechtsgebieden, en geeft daarnaast strategisch advies in de fase voorafgaand aan een mogelijke procedure. De Boer werkte hiervoor ruim 14 jaar in de internationale proces- en arbitragepraktijk van De Brauw Blackstone Westbroek.

Per 1 januari 2016 heeft Adriaanse van der Weel Advocaten het team versterkt met drie ervaren advocaten: Martin Beijneveld, Floris Lewis en Hans Huybens.
Martin Beijneveld is specialist arbeidsrecht en heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van reorganisatie en overgang van onderneming.
Floris Lewis heeft zich toegelegd op ondernemingsrecht en in toenemende mate op insolventierecht.
Hans Huybens is eveneens werkzaam in het ondernemingsrecht en het insolventierecht.

Pieter van den Oord, werkzaam bij de secties Ondernemingsrecht en Marktordening van La Gro Advocaten, is per 1 januari 2016 benoemd tot partner. Pieter heeft ruime ervaring met ondernemings-, mededingings-, aanbestedings-, staatssteun- en Europees recht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven