Carrièrewisselingen bij Buren, Bird & Bird, Holla

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Kandidaat-notaris Pauline Toet (1986) is half augustus in dienst getreden bij Buren N.V. Zij is werkzaam in de ondernemingsrechtpraktijk en komt van CMS. Eveneens in deze praktijk werkt advocaat Coen van der Mark (1983), die op 1 september begon. Hij is afkomstig van HVG.
Joost Quant startte 1 september als partner, hij komt van Lexsigma. Quant is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de ondernemingsrechtelijke kant van het arbeidsrecht. Met hem mee kwam senior associate Irene Dijkmans.
Dirk Leermakers is per 1 september benoemd tot resident partner van de Luxemburgse vestiging van Buren. Hij is gespecialiseerd in Luxemburgs en Belgisch vennootschaps- en financieel recht.

Piet-Hein Eijssen is per 1 augustus advocaat bij Bird & Bird. Hij is gespecialiseerd in mededingingsrecht en sectorspecifieke regulering in de energie- en telecommarkt. Eijssen werkte eerder bij Stibbe en Loyens & Loeff. Thijs van den Heuvel is 1 september als IP associate teruggekeerd bij Bird & Bird na een periode als business development medewerker bij de stichting Product of Prison in Oeganda.

Robbert SjoerdsmaRobbert Sjoerdsma is per 1 september partner voor de praktijk Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy bij Holla. Hij is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en het (geneesmiddelen)reclamerecht.

AKD heeft René van der Paardt aangetrokken als partner voor de fiscale en vastgoedpraktijk per 1 oktober. Hij is afkomstig van Loyens & Loeff. Kandidaat-notaris Allard Scheuring, afkomstig van Cliffford Chance, maakt sinds 1 augustus deel uit van de notariële internationale ondernemingsrechtpraktijk van AKD. Advocaat Erik Koster is 1 september begonnen in de corporate litigation en arbitrage praktijk. Hij werkte bij Loyens & Loeff.

Jan van VulpenMet ingang van 1 september versterkt bestuursrechtspecialist Jan van Vulpen de bestuursrechtsectie van Wijn & Stael Advocaten. Hiervoor werkte hij als mede-eigenaar bij Just Advocaten.

Gijs van Rooijen is in september het M&A-team van Van Benthem & Keulen komen versterken, Marjan Staal het team Bestuursrecht en Jonna de Clerck de teams Aansprakelijkheid & Verzekering en Gezondheidsrecht. Van Rooijen is afkomstig van Houthoff Buruma, Staal was strategisch juridisch adviseur bij RoyalHaskoningDHV en LievenseCSO, De Clerck van SAP Letselschade advocaten.

Alexei MalilyFiscalist Alexei Malily is per 1 augustus overgestapt van Buren N.V naar BDO International Tax Services in Rotterdam.

Maarten van Nijendaal is in augustus begonnen bij Nysingh bij de Marktgroep Overheid. Hij houdt zich bezig met bestuursrechtelijke vraagstukken in het omgevingsrecht en de algemene overheidspraktijk. Lianne van den Brand begon op 1 september op de sectie Arbeidsrecht. Zij richt zich op het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Ondernemingsrechtadvocaat Jetty Tukker is in augustus overgestapt van Allen & Overy naar Houthoff Buruma, als associate partner.

Lamin KhadarDLA Piper heeft Lamin Khadar benoemd als pro bono-medewerker Europa met als standplaats Amsterdam. In zijn vorige functie was hij directeur van de EU Public Interest Law Clinic, een initiatief van de New York University Law School en HEC Paris.

Mieneke RoetmanMet ingang van 15 augustus is Mieneke Roetman werkzaam bij Berris Familierecht. Zij versterkt sindsdien het familierecht nichekantoor in Gouda als advocaat en mediator.

Jan-Willem VerhoevenJan-Willem Verhoeven is 1 september gestart bij de secties Bestuursrecht & Overheid en Vastgoed van Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht. Hiervoor was hij werkzaam bij Koch & Van den Heuvel Advocaten. Verhoeven houdt zich bezig met ruimtelijk ordeningsrecht, overheidsaansprakelijkheid en algemene bestuursrechtelijke kwesties.

Het in het mededingingsrecht gespecialiseerde kantoor Maverick Advocaten in Amsterdam heeft drie nieuwe advocaten verwelkomd: Jeanne Plettenburg, Joris Ruigewaard en Marianne Meijssen. Plettenburg was al als juridisch medewerker op het kantoor, Ruigewaard komt van Loyens & Loeff en Meijssen van Stibbe.

Erika Samuels Brusse – van der Linden en Alex Lijkwan zijn 1 september begonnen bij AT Lawyers in Baarn. Beiden zijn gespecialiseerd in het bestuurs- en omgevingsrecht.

Miriam van Dalen is 1 augustus in dienst getreden bij AT Osborne Legal als juridisch consultant in het privaat- en vastgoedrecht.

Ellen SoerjatinEllen Soerjatin is 1 september een eigen kantoor gestart in Amsterdam: Soerjatin Dispute Resolution. Ze legt zich toe op oplossen en voorkomen van corporate en samenwerkingsgeschillen met een speciale focus op Ondernemingskamerprocedures. Soerjatin is afkomstig van Stek.

Pels Rijcken bouwt zijn corporate/M&A-praktijk uit door het aantrekken van Luc Defaix en Harm Uittien. Defaix maakte de overstap van AKD. Uittien heeft als advocaat en bedrijfsjurist ervaring in uiteenlopende sectoren.

Marieke Sanders en Rogier Dahmen zijn toegetreden tot BOLT Advocaten in Utrecht. Sanders houdt zich bezig met arbeidsrecht, Dahmen met de transactiepraktijk. Beiden hadden hiervoor een eigen kantoor.

Reinier WoltersReinier Wolters is per 1 september overgestapt van De Vreede Advocaten naar de nieuwe vestiging van Valegis Advocaten in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in corporate immigration.

Boris EmmerigBoris Emmerig is sinds 1 september Tax Lawyer/Partner bij Holla Advocaten. Hiervoor was hij werkzaam bij Deloitte.

Het op 1 februari gestarte Rotterdamse kantoor HabrakenRutten is versterkt met vier nieuwe medewerkers. Jacob Henriquez is op 1 september aan de slag gegaan als counsel. Hij komt van Conway Advocaten waar hij senior-medewerker was. Henriquez heeft ruim acht jaar ervaring als procesadvocaat in bouw & vastgoed gerelateerde geschillen. Geert Weerheim ging bij HabrakenRutten aan de slag als advocaat-medewerker. Hij zat voorheen bij BVD advocaten in Hardingsveld-Giessendam, waar hij zeven jaar werkzaam is geweest. Laurens Koolhof en Lisa Orvini zijn bij HabrakenRutten gestart als advocaat-stagiaire.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven