Carrierèwisselingen bij CORP., Boekel De Nerée, Van Doorne

Delen:

In het nummer van Mr. dat aanstaande vrijdag verschijnt staan weer vele carrierèwisselingen en benoemingen. Dit aangevuld met enkele wisselingen welke zijn binnengekomen op de webredactie zorgt weer voor een uitgebreid overzicht.

Mr. E.A. de Best (29 november 1973) is per 1 november 2009 werkzaam als partner bij CORP. advocaten te Amsterdam. Mr. De Best is vanaf 2001 werkzaam geweest bij Loyens & Loeff N.V. en is specialist op het gebied van m&a / private equity. CORP. is een ondernemingsrechtelijk nichekantoor, met een bijzondere focus op private equity / venture capital. CORP. adviseert en procedeert daarnaast over ondernemingsrechtelijke – en arbeidsrechtelijke zaken.

Op 1 oktober zijn wij met veel enthousiasme gestart met een nieuw kantoor gespecialiseerd in pensioenzaken. Voor meer informatie verwijzen we naar de bijgevoegde flyer en de website www.veugelersadvocatuur.nl

Bart Garnaat (31) is, na een periode bij achtereenvolgens AKD Prinsen Van Wijmen en een advocatenkantoor op de Nederlandse Antillen, sinds oktober 2009 als advocaat verbonden aan De Koningh Advocaten in Maarssenbroek. Garnaat bekleedt hier een nieuwe, ondernemingsrechtelijke pijler.

Per 1 oktober 2009 is Joël Erwteman (35) verbonden aan Boekel De Nerée als senior counsel. Erwteman heeft brede ervaring op het gebied van M&A. Hiervoor was hij verbonden aan Allen & Overy.

Annet van Duijn-Koopman is per 1 oktober als advocaat bij Van Traa in dienst getreden. Hierdoor wordt de praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid uitgebreid tot 8 advocaten. Annet is gespecialiseerd in het ‘droge’ aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en dan met name in de brand-, bouw- en andersoortige technische schades.

Van Doorne breidt de IE praktijk uit met de komst van Kriek Wille (45). Wille is gespecialiseerd in entertainment- en mediarecht. Wille is tevens raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag.

Cathrien van Royen is per 1 oktober 2009 in dienst getreden bij De Boorder Schoots familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars. Zij was hiervoor achtereenvolgens werkzaam voor Simmons & Simmons en NautaDutilh. De belangstelling van Van Royen gaat uit naar grensoverschrijdende zaken, zowel echtscheidingen als andere familierechtelijke geschillen.

BrensMulders Advocaten heeft zich vanaf 1 oktober 2009 versterkt met de komst van Annet van Veen (26). Van Veen is gespecialiseerd in shockschade. “Met mijn overstap naar BrensMulders specialiseer ik mezelf nog meer op de gebieden die me het meest aantrekken: schade en aansprakelijkheid. Mijn favoriete strijdtoneel is niet alleen het toernooiveld van de Nederlandse rechtbanken en gerechtshoven maar ook dat van het Regionaal en Centraal Tuchtcollege en de tuchtcolleges voor de gezondheidszorg.”

Alexandra van Beelen (35) is per 1 september 2009 als advocaat- medewerker in dienst getreden bij Trip Advocaten & Notarissen. Zij houdt zichbij de Groningse vestiging bezig met zaken op het gebied van insolventierecht en intellectueel eigendomsrecht. Hiervoor was Van Beelen werkzaam bij DLA Piper.

Simon Tichelaar (26) is op 1 september 2009 bijde Groningse vestiging van Trip Advocaten & Notarissen begonnen als advocaat-stagiaire. Tichelaar zal zich met name bezighouden met de praktijk op het gebied van aanbestedingsrecht en arbeidsrecht.

Marxman Advocaten in Amersfoort heeft zijn team uitgebreid met Simone Schippers- Jansen (36) en Saïda Azzaoui (32), respectievelijk advocaat-medewerker en paralegal. Schippers is gespecialiseerd in de rechtsgebieden aanbestedingsrecht, contractenrecht, mededingingsrecht en ondernemingsrecht. Zij was voorheen werkzaam bij Eversheds Faasen en De Brauw Blackstone Westbroek. Azzaoui beschikt over ervaring op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht. Zij werkte hiervoor bij ABVAKABO-FNV.

Sanne Taekema (39) is per 1 september 2009 benoemd tot hoogleraar Inleiding tot de rechtswetenschap en rechtstheorie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Binnen de sectie Rechtstheorie geeft zij leiding aan het onderzoek.

Per 1 september 2009 is Edwin Bleichrodt (41) benoemd tot hoogleraar Straf- en strafprocesrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn leeropdracht omvat het gehele commune straf- en strafprocesrecht. Tot aan zijn benoeming aan de Erasmus Universiteit was hij bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bleichrodt is voorts onder meer raadsheer- plaatsvervanger in het Gerechtshof Arnhem.

Kristin Henrard (38) is per 1 september 2009 benoemd tot bijzonder hoogleraar Minderhedenbescherming aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit is een in Nederland unieke leerstoel.

Sjaak Jansen wordt per 1 maart 2010 benoemd als lid van de Raad van State in buitengewone dienst. Zijn specifieke taak binnen de Raad van State zal zijn advisering op het beleidsterrein van de ministeries van Financiën, Economische Zaken en Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Jansen is sinds september 1999 (bijzonder) hoogleraar Belastingrecht bij de Capaciteitsgroep Fiscaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Anne van den Berg is sinds 1 oktober 2009 vestigingsmanager van de Bredase vestiging van incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie GGN. Hiervoor was Van den Berg teamcoördinator Juristen & Afdeling Incasso van GGN Brabant in Tilburg.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven