Carrierèwisselingen bij DLA Piper, Houthoff Buruma

Delen:

Deze week benoemingen bij DLA Piper en Houthoff Buruma en de oprichting van een nieuw kantoor.

DLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat per 1 februari 2010 prof. mr. Steef M. Bartman verbonden zal zijn als Of Counsel aan de praktijkgroep Litigation & Regulatory van het kantoor. Hij zal cliënten van DLA Piper van advies voorzien op het gebied van ondernemingsrecht en bijstaan in complexe zaken, met een nadruk op corporate litigation, met inbegrip van de cassatiepraktijk. Bartman is sinds 2003 hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden.

Ester de BoerEster de Boer is per 1 januari 2010 benoemd tot counsel bij Houthoff Buruma. Ester is werkzaam binnen de sectie Real Estate van Houthoff Buruma en is gespecialiseerd in transactiegerelateerd vastgoed. Ze richt zich voornamelijk op het begeleiden van transacties en het adviseren, onderhandelen en procederen in vastgoedgerelateerde kwesties, waaronder op het gebied van huurrecht. Ester is auteur van een aantal huurrechtcontracten in de Vastgoedcontractenbundel en publiceert regelmatig.

Dr. mr. Cornélie Waling is per 1 januari 2010 op het Lange Voorhout in Den Haag een nieuw kantoor begonnen. Het kantoor staat bedrijven, overheden, hun bestuurders en andere professionals bij op het terrein van het economisch en milieustrafrecht, in strafcassaties, in medische strafen tuchtzaken en fraudezaken. Mr. Caroline Malmberg is ook aan het kantoor verbonden. Dr. mr. Cornélie Waling is sindsdien niet meer, ook niet meer als naamgever, verbonden aan het kantoor dat in 2009 nog de naam Wladimiroff & Waling droeg. Het internetadres van het nieuwe kantoor is: www.walingadvocaten.nl.

Berth Brouwer is per 1 februari 2010 toegetreden tot de sectie Ondernemingsrecht van Fort Advocaten N.V. te Amsterdam. Berth is overgestapt van de praktijkgroep Corporate Real Estate van Boekel De Nerée, na eerder werkzaam te zijn geweest in de secties Corporate en Corporate Litigation van Allen&Overy en Boekel De Nerée.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven