Carrièrewisselingen bij Finnius, RechtStaete, Bosselaar & Strengers

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Bart biermanBart Bierman is in september 2015 toegetreden als partner bij Finnius advocaten, een gespecialiseerd advocatenkantoor in Amsterdam op het gebied van het financieel recht. Hij adviseert marktpartijen onder meer over de impact van financieelrechtelijke regels op hun business.

Lex de KokPer 5 september 2015 is Lex de Kok als partner toegetreden tot RechtStaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs B.V. Met zijn komst wordt de publiekrechtelijke kant van het vastgoed binnen RechtStaete uitgebreid. Lex de Kok heeft ruime ervaring op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht en milieurecht, de overheidspraktijk en het overheidscontractenrecht, aanbestedingsrecht en onteigening.

Martine KosMartine Kos is per 1 september toegetreden als partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten te Utrecht, waar zij de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade zal aansturen. Hiervoor was zij bijna veertien jaar werkzaam voor Houthoff Buruma in Amsterdam en Londen.

Maria van Reigersberg VersluysMaria van Reigersberg Versluys werkzaam bij Pereira Tax Consultants & Civil-law Notary is op 10 september voor de Rechtbank van Den Haag beëdigd als notaris. Maria zal het bestaande team van partners versterken. Hiermee neemt zij de taken over van Ronald Pfeiffer.

Team Ox WolfOp 1 september heeft advocatenkantoor OX & WOLF legal partners haar deuren geopend in Curacao. De partners van het kantoor zijn Carine Jänsch, Freeke Kunst, Sabine Altena, Willemieke Princée en Karina Keizer.

 
 

Joey ClarkJoey Clark is per 1 september aangetreden als Kantoordirecteur bij Buren N.V. (“Buren”), advocaten, notarissen en belastingadviseurs. In deze nieuw gecreëerde functie zal hij zich gaan richten op de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering en gaan bouwen aan de groei en strategische ontwikkeling van het kantoor en haar praktijken.

Tom VandeginsteDirkzwager heeft Tom Vandeginste benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter van Dirkzwager advocaten & notarissen. Samen met Marcel Hielkema (bestuurder-directeur) en Frank Delissen (advocaat-vennoot) vormt Tom Vandeginste vanaf heden het bestuur van Dirkzwager.

Roderik van HeesRoderik van Hees vervolgt zijn carrière in de Nederlandse Cariben bij VanEps Kunneman VanDoorne. Roderik is gespecialiseerd in geschillenbeslechting op het gebied van ondernemings- en verbintenissenrecht, en was betrokken bij diverse grote en bekende procedures in Nederland.

Per 1 september 2015 is Arjan Stuij gestart als directeur-bestuurder bij Poelmann van den Broek.
Arjan Stuij was hiervoor werkzaam bij verschillende leasemaatschappijen, waarbij hij  diverse functies bekleedde, waaronder die van algemeen directeur.

Lexence heeft zich versterkt met Brigitte Verdegaal-van der Laan en Eveline Buyink.
Brigitte Verdegaal-van der LaanBrigitte Verdegaal-van der Laan is per 1 september als kandidaat-notaris in dienst getreden bij Lexence en versterkt daarmee het vastgoed notariaat. Verdegaal-van der Laan was hiervoor onder meer verbonden aan TeekensKarstens Advocaten Notarissen en Loyens & Loeff.
Eveline BuyinkEveline Buyink is per 24 augustus als advocaat in dienst getreden bij Lexence en versterkt daarmee arbeidsrecht. Buyink was hiervoor onder meer verbonden aan De Clercq Advocaten Notarissen in Leiden en de Rechtbank in Amsterdam.

Jos KlausJos Klaus (1986) versterkt sinds augustus 2015 als advocaat de praktijkgroep IE & technologie van BarentsKrans.
Jos werkte de afgelopen 4,5 jaar bij IE-nichekantoor Hoyng Monegier, waar hij zich heeft gespecialiseerd in met name het merken-, modellen- en auteursrecht alsmede in anti-counterfeit maatregelen en de aansprakelijkheid van online tussenpersonen.

Thédoor MelchersThédoor Melchers (39) is per 1 augustus 2015 toegetreden als shareholder tot Greenberg Traurig Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in public en private M&A en heeft bijzondere expertise in joint ventures, private equity en corporate governance.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven