Carrierèwisselingen bij Gijs Heutink Advocaten, Lexence

Delen:

Na enkele rustige weken met carrierèwisselingen in juridische Nederland deze week enkele wisselingen bij Rijssenbeek Advocaten, Gijs Heutink Advocaten, Hoogenraad & Haak en Lexence.

Anneke FrankenMr. Anneke Franken van Bloemendaal zal per 15 april a.s. als senior associate werkzaam zijn bij Gijs Heutink Advocaten in Amsterdam. Het aantal advocaten bij het kantoor komt daarmee op zes.
Anneke Franken is in 2004 ondernemingsrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde twee jaar na haar afstuderen cum laude haar masters in het informatierecht. Na haar studie heeft zij onder meer gewerkt als juridisch onderzoeker bij het instituut voor informatierecht in Amsterdam. Anneke is advocaat sinds 2006 en werkte tot haar overstap bij Brinkhof advocaten, waar zij haar kennis in Europees bestuursrechtelijke aspecten van het informatierecht heeft ontwikkeld. Anneke Franken zal zich bij Gijs Heutink advocaten voornamelijk richten op het Europees bestuursrecht, het bestuursprocesrecht en het ruimtelijk bestuursrecht. Het kantoor beoogt met de toetreding van Anneke een verdere versterking van de positie van het kantoor op het gebied van projectontwikkeling, retail en bestuursrecht te realiseren. 

Corrine Holdinga is per 1 april als partner verbonden aan Lexence en zal leiding gaan geven aan het notariaat ondernemingsrecht.
Holdinga was hiervoor notaris-partner bij AKD Prinsen van Wijmen en Stibbe en werkzaam voor De Brauw Blackstone Westbroek. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ondernemingsrecht en is als notaris betrokken bij fusies en overnames, private equity-transacties en joint ventures, zowel nationaal als internationaal. Holdinga adviseert ondernemingen over hun vennootschappelijke structuur en over corporate governance-vraagstukken. In 2001 is Holdinga benoemd tot notaris.

Marnix NijenhofPer 1 april 2010 is Marnix J.J. Nijenhof verbonden aan Rijssenbeek Advocaten. Marnix J.J. Nijenhof zal zich binnen Rijssenbeek Advocaten met name bezig gaan houden met het commercieel vastgoed. In het bijzonden zal Marnix J.J. Nijenhof zich verder verdiepen in het huurrecht en het appartementsrecht.

Hoogenraad & Haak advocaten te Amsterdam heeft zich versterkt met Eva den Ouden. Den Ouden komt over van Allen & Overy. Eva zal op alle aandachtsgebieden werken: reclamerecht, intellectuele eigendom en productinformatie.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven