Carrièrewisselingen bij GMW Advocaten, Clifford Chance, Linklaters

Delen:

Afgelopen week verscheen de december-editie van Mr. Magazine. Hieronder een overzicht van de carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld.

Marie-Christine Veltkamp-van PaassenMet ingang van 1 oktober is Marie-Christine Veltkamp-van Paassen als advocaat verbonden aan GMW Advocaten. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van het huurrecht, onroerend-goedrecht en bouwrecht.

Dirk-Jan DuynsteeAdvocatenkantoor Clifford Chance verwelkomt Dirk-Jan Duynstee (38). Duynstee treedt per 1 december als partner toe tot de procesrechtsectie (litigation & dispute resolution). Hij is afkomstig van Spigt Litigators (voorheen Spigthoff) waar hij eveneens partner was.

Pieter RiemerAdvocatenkantoor Linklaters heeft Pieter Riemer per 17 oktober aangesteld als regional managing partner Western Europe. Hij volgt Jean-Pierre Blumberg op, die aanblijft als co-hoofd Global Mergers & Acquisitions.

Pot Jonker Seunke Advocaten heet met ingang van 1 januari 2013 weer Pot Jonker Advocaten. De reden voor het inkorten van de kantoornaam is dat een kortere naam beter in het gehoor ligt en makkelijker is te onthouden. Het kantoor maakt op internet en met social media al gebruik van de naam Pot Jonker.

Mr. David Jan Bergkotte is de sectie Huur & Vastgoed van Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation komen versterken.

Teun Blom (25) is als advocaat toegetreden tot Willems Advocaten en Rechtsanwälte te Amsterdam; hij was al aan het kantoor verbonden als Legal counsel.

Daniels Huisman Advocaten heeft een nieuwe directeur aangesteld: Marcel Boshuizen. Hiervoor is Marcel Boshuizen twaalf jaar directeur geweest van een organisatieadviesbureau in het midden van het land. Boshuizen gaat de centralisatie van de interne organisatie begeleiden en verder professionaliseren.

Geneviève Loos is als senior advocaat in dienst getreden bij Legal Experience in ’s-Hertogenbosch. Haar specialismen zijn onder meer (internationale) commerciële contracten en algemene voorwaarden. Eerder was zij werkzaam voor VDB Advocaten en Banning Advocaten.

Gaby Smeenk en Dennis Horeman zijn benoemd tot partner bij De Brauw Blackstone Westbroek. Smeenk is adviseur op het terrein van transacties van in Nederland gevestigde ondernemingen in het buitenland. Horeman heeft zich gespecialiseerd op het geibed van verzekeringen, en legt zich vooral toe op de contractueel verhouding tussen ondernemingen en hun verzekeraars.

Sascha Suarez-StavenuiterMet ingang van 1 november is Sascha Suarez-Stavenuiter als advocaat in dienst getreden bij Stijl advocaten te Amsterdam. Sascha is sinds 2004 als advocaat werkzaam op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling en heeft zich gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht / omgevingsrecht. Met de komst van Sascha zijn er nu 10 in vastgoed en gebiedsontwikkeling gespecialiseerde advocaten werkzaam bij Stijl advocaten.

Marxman Advocaten heeft haar team met ingang van 12 november uitgebreid met Rosemarie Nelemans. Zij is werkzaam binnen de sectie Ondernemingen en gaat zich in het bijzonder richten op het insolventierecht. Voor haar indiensttreding bij Marxman was zij als advocaatmedewerker werkzaam bij Boers Advocaten in Veenendaal.

Joris Willems, advocaat en partner bij DLA Piper, is per 1 november als lid toegetreden tot DLA Piper’s International Board. Willems is sinds 2009 Partner binnen de IP & Technology Group van DLA Piper Nederland en co-hoofd van het Technology & Sourcing team in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in internationaal contractenrecht, in technology licensing en outsourcing transacties.

Per 1 november is Wilma Kouters aangesloten bij Verbeeten Jager Kouters advocaten & mediators in Dordrecht, een in scheidingen gespecialiseerd kantoor. “Niets boeienders dan menselijke relaties. Mijn streven als advocaat/mediator en financieel planner is om scheidende partners op een respectvolle manier uit elkaar te laten gaan, juridisch én financieel doordacht. De prachtige kantoorlocatie in hartje historisch Dordrecht inspireert mij zeer en maakt het werk nog leuker.”

Suzanne Tijl is per 1 december 2012 benoemd tot Partner bij executive search bureau Odgers Berndtson. Suzanne Tijl gaat bij Odgers Berndtson de Legal, Compliance en Regulatory praktijk in Nederland leiden in nauwe samenwerking met de internationale praktijk.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven