Carrierèwisselingen bij KienhuisHoving, CMS Derks Star Busmann

Delen:

Het nieuwe jaar is weer begonnen met enkele benoemingen en wisselingen. Met een benoeming tot nieuwe aandeelhouder bij KienhuisHoving. Uitbreiding van Van Diepen Van der Kroef Advocaten met twee partners en enkele benoemingen bij CMS Derks Star Busmann.

Nieuwe aandeelhouder kienhuishoving n.v.

René Rorink is met ingang van 1 januari 2010 als aandeelhouder toegetreden tot KienhuisHoving. René is advocaat en al vanaf 1994 verbonden aan KienhuisHoving. Sinds enkele jaren was hij salary partner. Hij heeft diverse rechtsgebieden uitgeoefend en zich uiteindelijk, zeer verdienstelijk, gespecialiseerd in het huurrecht.

Bestuursvoorzitter Bert Bouma: ‘We zijn erg blij met het aandeelhouderschap van René Rorink. René is een ervaren jurist met veel kennis op het gebied van huurrecht en vastgoed. Daarnaast is hij geboren en getogen in deze omgeving. Met zijn expertise en enthousiaste persoonlijkheid is hij een uitstekende aanvulling voor ons team’.

Van Diepen Van der Kroef Advocaten breidt uit met twee nieuwe partners

Per 1 januari 2010 zijn Marnix Legger en Camiel Beijer toegetreden tot de maatschap van Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Beiden zijn als advocaat-medewerker al geruime tijd aan het kantoor in Utrecht verbonden.

Marnix Legger is specialist vastgoed en sinds 2004 werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Hij adviseert en procedeert met name op het gebied van projectontwikkeling, huur en verhuur van bedrijfsruimte en de koop en levering van vastgoed.

Camiel Beijer is sinds 2000 werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Hij voert een op ondernemers gerichte praktijk met daarbij een sterke focus op het procesrecht, intellectueel eigendom en ICT.

Benoemingen CMS Derks Star Busmann per 1 januari 2010

CMS Derks Star Busmann heeft de volgende personen per 1 januari 2010 benoemd tot partner:

Martijn van der Bie is werkzaam als kandidaat-notaris binnen de praktijkgroep Corporate van CMS Derks Star Busmann. Martijn is gespecialiseerd in nationale en internationale fusies en overnames, splitsingen, herstructureringen, private equity, joint ventures, bedrijfsopvolging, management buy-outs, werknemersparticipatie, beleggingsfondsen en corporate governance.

Pieter van Duijvenvoorde is werkzaam in de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in nationale en internationale fusies en overnames, management buy-outs, joint ventures, aandeelhoudersovereenkomsten en vennootschapsrechtelijke herstructureringen van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen.

Petra Heemskerk maakt deel uit van de praktijkgroep Real Estate. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd in aanbestedingsrecht. Petra richt zich met name op het begeleiden van aanbestedingsprocedures en het mederedigeren van aanbestedingsdocumenten en het voeren van aanbestedingsgeschillen. Daarnaast adviseert zij omtrent aanbestedingsrechtelijke aspecten van gebiedsontwikkeling en publiek private samenwerking.

Katja van Kranenburg-Hanspians geeft leiding aan de praktijkgroep Arbeidsrecht in Amsterdam. Katja adviseert (internationale) ondernemingen onder meer over ontslagzaken, medezeggenschap, arbeidsvoorwaarden, beloningsvormen en overgang van onderneming. Ook procedeert zij over uiteenlopende arbeidsrechtelijke geschillen onder andere met betrekking tot concurrentiebedingen. Binnen het corporate arbeidsrecht adviseert zij over de positie van de statutair directeur al dan niet in relatie tot aandeelhouder(s) en commissarissen en is zij regelmatig betrokken bij het adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken bij transacties.

Hein van der Meer maakt deel uit van de praktijkgroep Real Estate. Hein is gespecialiseerd in projectontwikkeling en vastgoedtransacties. Hij adviseert onder meer bij het opstellen van pps-overeenkomsten, het opstellen van (turn-key-)koopovereenkomsten, de notariële en fiscale aspecten van vastgoedtransacties, goederenrechtelijke constructies en zekerheidsrechten. Hein adviseert beleggers en beleggingsfondsen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties en verenigingen van eigenaars.

Floortje Samson is benoemd tot salaried partner. Zij is sinds 2004 werkzaam binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht. Floortje treedt met name op voor middelgrote en grote organisaties en ondernemingen in diverse branches. Zij houdt zich bezig met zowel collectief als individueel arbeidsrecht, waaronder ontslagrecht en het ontwikkelen van personeelsbeleid, alsmede sociaal verzekeringsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven