Carrièrewisselingen bij Loyens & Loeff, FERMM Advocaten, Beer advocaten

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Hans de Savornin LohmanHans de Savornin Lohman is na 25 jaar Loyens & Loeff per 1 maart 2016 overgestapt naar de procespraktijk van ondernemingsrechtkantoor De Breij Evers Boon in Amsterdam. De Savornin Lohman is gespecialiseerd in corporate litigation.

Op 1 januari hebben Oscar Siemelink, Igor Janssen, Willem van Nielen en Rick van Erk zich aangesloten bij FERMM Advocaten. Zij zijn allen afkomstig van Griph law & tax. FERMM is in december opgericht en heeft een Amsterdamse en een Utrechtse vestiging.

Christa WijnakkerPer 1 januari 2016 is Christa Wijnakker (36) partner geworden bij Beer advocaten, Amsterdam. Zij is sinds 2008 letselschade-advocaat bij dit kantoor.

KienhuisHoving heeft per 1 januari een nieuw bestuur: Wilma Toering en Frans Jozef van der Vaart. Toering is sinds mei 2015 in dienst bij KienhuisHoving als directeur/bestuurder. Van der Vaart, die ook werkzaam blijft als advocaat, is bestuursvoorzitter. Hij volgt d Norbert Haas op.

Per 1 januari 2016 zijn Koen Mous en Luuk Arends toegetreden als vennoot bij Dirkzwager. Beiden zijn werkzaam in de sectie gezondheidszorg in Nijmegen.

Per 1 januari 2016 zijn Edward de Bock en Michiel Pannekoek benoemd tot bestuurders van Houthoff Buruma. Zij hebben gezamenlijk Walter van Overbeek opgevolgd en zijn beiden gespecialiseerd in fusies en overnames.

Hanneke RothbarthHanneke Rothbarth (34) is in januari benoemd tot counsel bij Freshfields Amsterdam. Zij richt zich op de verdere uitbouw van de corporate praktijk, met een focus op kapitaalmarkttransacties.

Kneppelhout & Korthals is per 1 januari uitgebreid met Caspar Janssens (45) en Florian Fehres (34). Janssens is cassatieadvocaat; Fehres is advocaat ondernemingsrecht.

Per 1 januari 2016 is Loyens & Loeff N.V. vijf partners rijker: de advocaten Sietske van ‘t Hooft (praktijkgroep Banking & Finance), Lonne Rooseboom (praktijkgroep Vastgoed) en Mijke Sinninghe Damsté (praktijkgroep Litigation & Risk Management) en de fiscalisten Joost van Helvoirt (praktijkgroep National Corporate) en Vincent van der Lans (houdt zich bezig met Noord-Amerikaanse ondernemingen met activiteiten in Nederland, fusies en overnames en financieringsvraagstukken).

Geert Verschuur, voorheen advocaat-partner bij Van Iersel Luchtman heeft zich per 1 januari als legal counsel verbonden aan Straefin Consultancy BV in Oss.

Notaris Juliette Schueler is 1 januari benoemd tot partner bij Heussen advocaten & notarissen in Amsterdam. Zij houdt zich bezig met ondernemingsrecht. Daarnaast is 1 januari senior advocaat-medewerker Sandy van der Schaaf (1982) begonnen. Zij is afkomstig van Loyens & Loeff en is gespecialiseerd in banking & finance.

Jeroen BrouwerPer 1 januari is Jeroen Brouwer toegetreden tot Marxman Advocaten in Amersfoort. Hij versterkt de sectie Arbeid & Organisatie. Brouwer is afkomstig van Wybenga Advocaten.

Per 1 januari is Esther Oppedijk van Veen benoemd tot partner van Resor in Amsterdam.

Lodewijk Hijmans van den Bergh is per 1 januari teruggekeerd naar De Brauw Blackstone Westbroek. Hij richt zich als partner op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk. Hiervoor was Hijmans verbonden aan Koninklijke Ahold N.V.

Van Benthem & Keulen is uitgebreid met advocaat Jurrien Langeveld en kandidaat-notaris Pauline van Hecke-Margry. Langeveld is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en vastgoed- en bouwrecht; Van Hecke-Margry in het ondernemingsrecht.

Christiaan de Brauw (46) is per 22 januari partner bij Allen & Overy Amsterdam.

Willem-Jan Tielemans, Sigrid Romijn en Maarten Stoop hebben in januari in Amsterdam Dutch advocaten opgericht. Tielemans (1980) is gespecialiseerd in contracten, IT en procesrecht, Romijn (1979) in arbeidsrecht, IT/privacy en procesrecht en Stoop (1981) in ondernemingsrecht, contracten en procesrecht. Romijn komt van Hogan Lovells, Tielemans en Stoop van Blenheim.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven